reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Też będę mieć cesarke. W 1 ciąży miałam ciśnienie teraz też już się na nie szykuje. Lekarz od razu powiedział że cesarka będzie. Boję się bo poprzednia wspominam tragicznie....

Też będę mieć cesarke. W 1 ciąży miałam ciśnienie teraz też już się na nie szykuje. Lekarz od razu powiedział że cesarka będzie. Boję się bo poprzednia wspominam tragicznie....
Miejmy nadzieję, że będzie lepiej. Trzymam kciuki🤞
Ja nie mam doświadczenia, ale nie wiem czy dałabym radę dwójkę naturalnie 🙈 Po prostu ufam lekarzowi

Ja poprzedniego malucha urodziłam we wrześniu więc zima była długa
Chociaż nie wiem czy zimą można nazwać porę roku gdzie temp się utrzymują koło 5 stopni a śnieg leży może przez tydzień [emoji14]
A w tym roku śnieg u nas padał może ze 3 razy [emoji14]
O matko. Upał u nas 30 st a ja mam rośliny o zimie [emoji87]
A za to moja była krótka tylko wtedy marzec był bardzo mroźny na minusie, więc wtedy musiałam uważać na spacery 😛
Tym razem będziesz miała krótką zimę 😁

Tak, to moja pierwsza ciąża po długiej drodze starań.
Zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale gdy okazało się to faktem, obleciał mnie trochę strach
To całkowicie normalne. Marzysz o dziecku a jak już są 2 kreski na teście to są rozterki, bo przecież dziecko przewartościowuje życie :) a tu pierwsza ciąża, jeszcze dwa serduszka :) ale pamiętaj że 2 x więcej rozterek i obowiązków = 2 x więcej miłości :)
Ja pierwszą ciążę też miałam zakończoną CC. W znieczuleniu ogólnym, ponieważ akcja porodowa poszła nie tak. Samo dochodzenie do siebie po CC wspominam bardzo dobrze! Zero bólu. Wstałam, wykąpałam się i dostałam małego. Rana ładnie się goiła, chociaż nie była zszyta zbyt estetycznie.
Teraz się boję jak to będzie. Boję się CC, że tym razem może nie być tak idealnie.
Boję się sn, że znowu nie dam rady sama urodzić. Że znowu skończy się usypianiem i dziecko zamiast spędzać pierwsze chwikę z mamą zostanie zabrane do obcych ludzi.

reklama
Najmłodsza juz nie jestem... 33 lata mam, a Ty 89 r jestes?😄
Tak i zaraz będę mieć 31 😉
No stara też nie jesteś heh 😋

Dzięki, dla Ciebie również gratulacje 🤗
U mnie już lekarz zaznaczył, że będzie cc także pewnie sporo wcześniej
A to masz jakieś problemy że od razu Ci powiedział że cc ??

Ja też miałam cc i wspominam nie najgorzej tzn dochodzenie do siebie 🙂

Ostatnia edycja:
Do góry