Katarzyna 1987
Fanka BB :)
Też mam termin na 28.02 :-) . Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najmłodsza juz nie jestem... 33 lata mam, a Ty 89 r jestes?Wiesz co i tak Cię podziwiam bo ja pewnie bym się załamała już przy trzecim dziecku
A ile lat masz ?
Gratulacje!Hej Dziewczyny
Podczytuje Was od dłuższego czasu i chętnie dołączę do Waszego grona.
Termin mam na 28.02, ciąża bliźniacza dwujajowa.
Życzę wszystkim miłej i pełnej energii soboty, której większości z nas ostatnio brakuje
Dzięki, dla Ciebie również gratulacjeTeż mam termin na 28.02 :-) . Gratulacje!
Miejmy nadzieję, że będzie lepiej. Trzymam kciukiTeż będę mieć cesarke. W 1 ciąży miałam ciśnienie teraz też już się na nie szykuje. Lekarz od razu powiedział że cesarka będzie. Boję się bo poprzednia wspominam tragicznie....
A za to moja była krótka tylko wtedy marzec był bardzo mroźny na minusie, więc wtedy musiałam uważać na spaceryJa poprzedniego malucha urodziłam we wrześniu więc zima była długa
Chociaż nie wiem czy zimą można nazwać porę roku gdzie temp się utrzymują koło 5 stopni a śnieg leży może przez tydzień [emoji14]
A w tym roku śnieg u nas padał może ze 3 razy [emoji14]
O matko. Upał u nas 30 st a ja mam rośliny o zimie [emoji87]
To całkowicie normalne. Marzysz o dziecku a jak już są 2 kreski na teście to są rozterki, bo przecież dziecko przewartościowuje życie a tu pierwsza ciąża, jeszcze dwa serduszka ale pamiętaj że 2 x więcej rozterek i obowiązków = 2 x więcej miłościTak, to moja pierwsza ciąża po długiej drodze starań.
Zawsze chciałam mieć bliźniaki, ale gdy okazało się to faktem, obleciał mnie trochę strach
Ja pierwszą ciążę też miałam zakończoną CC. W znieczuleniu ogólnym, ponieważ akcja porodowa poszła nie tak. Samo dochodzenie do siebie po CC wspominam bardzo dobrze! Zero bólu. Wstałam, wykąpałam się i dostałam małego. Rana ładnie się goiła, chociaż nie była zszyta zbyt estetycznie.Też będę mieć cesarke. W 1 ciąży miałam ciśnienie teraz też już się na nie szykuje. Lekarz od razu powiedział że cesarka będzie. Boję się bo poprzednia wspominam tragicznie....
Tak i zaraz będę mieć 31Najmłodsza juz nie jestem... 33 lata mam, a Ty 89 r jestes?
A to masz jakieś problemy że od razu Ci powiedział że cc ??Dzięki, dla Ciebie również gratulacje
U mnie już lekarz zaznaczył, że będzie cc także pewnie sporo wcześniej