reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ranyyy moja młoda odkąd wrócilismy z wakacji jest tak dossana, że masakra. 😳 zasypia przy piersi i jak tylko probuje wyciagnac cycka to od razu sie budzi i przysysa na nowo. Wczoraj wlasnie w ten sposob usypialam ja dwie godziny, w koncu wymieklam i zasnela z cyckiem w buzi. A ja z nią 🤷‍♀️ Ja nie wiem co jej sie podzialo. Juz tak ladnie zasypiala.

Idz osłuchać. U takiego dziecka to na oskrzela cxy płuca może z godziny na godzinę zejść. Zrób jej crp zobacz czy stan zapalny jakiś. W ogóle co to jest teleporafa dla takiego dziecka..... Ehh. Zdrówka kochana daj znać!
Właśnie mysle o tym zeby zapisać ją do innego pediatry. Bo ogólnie nie podoba mi się jej zachowanie. I nie wiem czy to choroba czy zęby

Właśnie mysle o tym zeby zapisać ją do innego pediatry. Bo ogólnie nie podoba mi się jej zachowanie. I nie wiem czy to choroba czy zęby
Lepiej sprawdzić 2 razy za dużo niż raz za mało. Idz żeby ktoś ją osłuchał. Musi ja przyjąć. W ogóle teleporady u takiego dziecka nie powinno być prawnie. Do 2 r. Z musi przyjąć dziecko

Lepiej sprawdzić 2 razy za dużo niż raz za mało. Idz żeby ktoś ją osłuchał. Musi ja przyjąć. W ogóle teleporady u takiego dziecka nie powinno być prawnie. Do 2 r. Z musi przyjąć dziecko
Najgorsze jest to ze moj pediatra patrzy na mnie jak na głupią ze lecę do lekarza z byle katarkiem. Tyle ze raz byle gowno okazało się rotawirusem. Drugi raz byle gowno okazało się zapaleniem krtani...
I ja mam przeczucie ze jej coa dolega. A mój pediatra zeby czekac cierpliwie i dać jej czas dojść do siebie. T
Takze jutro czuje ze zaliczymy wizytę h innego pedoatry

Najgorsze jest to ze moj pediatra patrzy na mnie jak na głupią ze lecę do lekarza z byle katarkiem. Tyle ze raz byle gowno okazało się rotawirusem. Drugi raz byle gowno okazało się zapaleniem krtani...
I ja mam przeczucie ze jej coa dolega. A mój pediatra zeby czekac cierpliwie i dać jej czas dojść do siebie. T
Kazał odstawić leki przy teleporadzie... Powinien ja osluchsc. Pamiętaj to twoje dziecko i nie dawaj sobie wmówić że się mylisz!!

reklama
Ja to bym i nawet prywatnie poszła.. Siostra tak samo raz, drugi była, antybiotyk chciała dać i poszła w tym samym dniu prywatnie i na szpital pojechała, bo zapalenie oskrzeli. Później dalej kaszlał, doktor, że wszystko ok. Pojechała znowu prywatnie i zmiany oskrzelowe.

Do góry