Ja już odstawiłam całkowicie. I jestem wolna maz ostatnio uspil na noc pierwszy raz mloda . U mnie wyglądało to tak że po prostu bylam twarda. Ttdzien marudzenia i zapomniałaDziewczyny kp ktore odstawiły lub odstawiają dziecko od piersi? Jak to u was wygląd obecnie? Jestem glownie zainteresowana nocami
U nas pierwsza noc próby przeniesienia mlodej do jej łóżeczka. A w zasadzie łóżka, bo kupilismy takie duze 90x200 zebym mogla sie ja tez zmiescic i zabezpieczyliśmy. Łóżko na razie jes w naszej sypialnie dopóki nie zrobimy córce pokoju. Pierwsza noc: 1-0 dla córki. 2godziny usypiania, jak tylko oderwala sie odpiersi od razu sie budzila, chyba za duzo zmian. W nocy podobna sytuacja, ostatecznie nie spalam chyba z 3 godziny. Dramat. Tak nieprzespanej nocy to jeszcze nie miałam. Chodze i ciskam pirunami.
no nic… dzis w nocy znowu bedziemy probowac. Pewnie jak zasne to chocby sie darla to juz mnie nie dobudzi …
reklama
G
gość _199
Gość
ZazdroszczeJa już odstawiłam całkowicie. I jestem wolna maz ostatnio uspil na noc pierwszy raz mloda . U mnie wyglądało to tak że po prostu bylam twarda. Ttdzien marudzenia i zapomniała
A zaczelam odstawiać najpierw w dzieńDziewczyny kp ktore odstawiły lub odstawiają dziecko od piersi? Jak to u was wygląd obecnie? Jestem glownie zainteresowana nocami
U nas pierwsza noc próby przeniesienia mlodej do jej łóżeczka. A w zasadzie łóżka, bo kupilismy takie duze 90x200 zebym mogla sie ja tez zmiescic i zabezpieczyliśmy. Łóżko na razie jes w naszej sypialnie dopóki nie zrobimy córce pokoju. Pierwsza noc: 1-0 dla córki. 2godziny usypiania, jak tylko oderwala sie odpiersi od razu sie budzila, chyba za duzo zmian. W nocy podobna sytuacja, ostatecznie nie spalam chyba z 3 godziny. Dramat. Tak nieprzespanej nocy to jeszcze nie miałam. Chodze i ciskam pirunami.
no nic… dzis w nocy znowu bedziemy probowac. Pewnie jak zasne to chocby sie darla to juz mnie nie dobudzi …
Sylwia99
Fanka BB :)
I ile czasu już bierzesz tabletki? No może warto zrobić badania.no właśnie dość, ważę już 58kg gdzie przed ciąza miałam 63 jak to nie stopnie to pojde zeby zmienic tabletki i na badania krwi
Michalina_25
od razu przy pierwszej miesiączce, czyli biore juz jakieś 4 miesiące.I ile czasu już bierzesz tabletki? No może warto zrobić badania.
Mloda wczoraj miala teleporade. Leki odstawione. A dzis jest gorzej niż bylo. Katar sie leje, chrypa tragiczna. Mloda płaczliwa. Senna. I juz nie wiem sama czy to jeszcze choroba czy te zęby. Zastanawiam sie czy nie bic znowu do lekarza zeby osluchalj bo wczoraj byla tylko teleporasa
Michalina_25
a jakie miałyscie leki?Mloda wczoraj miala teleporade. Leki odstawione. A dzis jest gorzej niż bylo. Katar sie leje, chrypa tragiczna. Mloda płaczliwa. Senna. I juz nie wiem sama czy to jeszcze choroba czy te zęby. Zastanawiam sie czy nie bic znowu do lekarza zeby osluchalj bo wczoraj byla tylko teleporasa
Michalina_25
ja bym poszła osłuchać, moze do innego pediatry?Mloda wczoraj miala teleporade. Leki odstawione. A dzis jest gorzej niż bylo. Katar sie leje, chrypa tragiczna. Mloda płaczliwa. Senna. I juz nie wiem sama czy to jeszcze choroba czy te zęby. Zastanawiam sie czy nie bic znowu do lekarza zeby osluchalj bo wczoraj byla tylko teleporasa
marta18691
Masakra tak długo ja trzyma
Mloda wczoraj miala teleporade. Leki odstawione. A dzis jest gorzej niż bylo. Katar sie leje, chrypa tragiczna. Mloda płaczliwa. Senna. I juz nie wiem sama czy to jeszcze choroba czy te zęby. Zastanawiam sie czy nie bic znowu do lekarza zeby osluchalj bo wczoraj byla tylko teleporas
reklama
Idz osłuchać. U takiego dziecka to na oskrzela cxy płuca może z godziny na godzinę zejść. Zrób jej crp zobacz czy stan zapalny jakiś. W ogóle co to jest teleporafa dla takiego dziecka..... Ehh. Zdrówka kochana daj znać!Mloda wczoraj miala teleporade. Leki odstawione. A dzis jest gorzej niż bylo. Katar sie leje, chrypa tragiczna. Mloda płaczliwa. Senna. I juz nie wiem sama czy to jeszcze choroba czy te zęby. Zastanawiam sie czy nie bic znowu do lekarza zeby osluchalj bo wczoraj byla tylko teleporasa