reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Spróbuj go inaczej ubrac do snu. Pokombinuj może że spiworkiem. U nas na razie zadziałało - próbowałam różnych schematów i wróciłam do tego jak był mały i mieszkaliśmy jeszcze na wynajmie, zawsze spaliśmy w niskiej temperaturze, a on był lepiej ubrany. I teraz tak robie i jedna pobudka ostatniej nocy 🤷 nie wiem czy to ma związek, ale będę dalej testowac
Może tęskni za tata, bo druga noc spędzam u mojej mamy 🤣 ale będę kombinowała z tym ubrankiem.

reklama
Może gdzieś mi umknęło, że pisałaś, albo nie pamiętam już. Ciężko się wziąć, to fakt. Ale jak już się zacznie, to jakoś pójdzie. 😅 Ja też przez długi czas miałam bardzo niską ocenę na swój temat. Ale tyle co przeszłam ja i moje ciało, to wiem, że jest naprawdę super. Polubiłam moje rozstępy na tyłku, grubsze uda, szersze biodra. :)
a mi właśnie waga sama spada a jem normalnie i nie wiem już czy to od tabletek anty czy co jest grane. Mogło by już tak zostać a co wchodze na wage to mniej😑

Ja myślę, że dużo jest w głowie. Jak oglądam stare zdj. Gdzie uprawiałam Sport i nosiłam rozmiar 36 to mówię, kurde ale laska. A wtedy też narzekałam na siebie 🤣
Ja np w ogóle nie zwracam uwagę na rozstępy, a ktoś inny będzie je zakrywał i to będzie jego największy kompleks.
Ja i tak kocham podejście @Święta92, to jest laska 😎
Szkoda mi życia na przejmowanie się 😀 wiadomo chciałabym wyglądać lepiej ale jeżeli się nie uda No trudno. Ubierac w worki tez sie nie chce a jak komuś się nie podoba niech zamknie oczy 😂

Dziewczyny, jutrjade z Mlodym na 2 tygodnie nad morze. 500 km sama autem. Jakies dobre rady jak go zabawic, gdy bedzie sam siedzial z tylu?
Podziwiam Cie, ze jedziesz sama tyle km😂 ja to jak jadę sama z Hania do sklepu to zawsze się boję 😂😂😂 gdzie jedziesz? :)) ja 15go jadę na dłuższy weekend do jastrzebiej Góry, odliczam dni i modlę się żeby starsza choroby z przedszkola nie przyniosła 😂

reklama
Dziewczyny kp ktore odstawiły lub odstawiają dziecko od piersi? Jak to u was wygląd obecnie? Jestem glownie zainteresowana nocami :)

U nas pierwsza noc próby przeniesienia mlodej do jej łóżeczka. A w zasadzie łóżka, bo kupilismy takie duze 90x200 zebym mogla sie ja tez zmiescic i zabezpieczyliśmy. Łóżko na razie jes w naszej sypialnie dopóki nie zrobimy córce pokoju. Pierwsza noc: 1-0 dla córki. 2godziny usypiania, jak tylko oderwala sie odpiersi od razu sie budzila, chyba za duzo zmian. W nocy podobna sytuacja, ostatecznie nie spalam chyba z 3 godziny. Dramat. Tak nieprzespanej nocy to jeszcze nie miałam. Chodze i ciskam pirunami. 🤬

no nic… dzis w nocy znowu bedziemy probowac. Pewnie jak zasne to chocby sie darla to juz mnie nie dobudzi … 🤣

Do góry