reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Melduje, że prawa jedynka już na zewnątrz. Co dziwniejsze byłam pewna, że idzie lewa. Może idą dwie naraz 😂 wieczory ciężkie... Gryzie wszystko na potege. Ostatnio jak byliśmy w komforcie gadać z gościem o podłogach to tak mu ślina z buzi wyciekala, że kałuża się zrobila na blacie 😂😂 dobrze że jednak nic tam nie kupiliśmy. A on przodem do świata był i ja nie widziałam że mu się tak sączy. I se mysle co ten chłop się tak patrzy cały czas na moje dziecko 😂😂
To mój u fizjo kilka razy zarzygał stół aż się fizjo zniesmaczyła, a dla mnie to było oszczędne rzyganko, takie wysublimowane 😂

No te firmy "no name" to faktycznie często są jakieś zanieczyszczone, ale te chyba są dość znane i firmę jakbym kojarzyła. W razie co mam już kupione, zanim będziemy je testować to zdąży wyjść jakby coś z nimi nie tak miało być, zresztą ja i tak niedługo będę je próbować, bo jakoś tak mnie na kaszki naszło jak dla młodego szukałam 😁 a takie fajne, bo uniwersalne, te smakowe to pomijając już skład, są niedobre 🤮
jak to firma ekologiczna ma certyfikat liścia eko bio lub organic to mało prawdpodobne że zła ale oczywiście się zdarza po kontrolach. generalnie znacznie wyższe kary są niż w normalnych produktach co uważam za niesprawiedliwe...
mega wyśrubowane są normy które trzeba spełnić dlatego są to produkty zdecydowanie droższe,
i więcej jest kontroli bo mniejszy rynek a u nas jak zwykle mało ludzi praca słabo płatna
mam w rodzinie rolnictwo ekologiczne i to nie jest takie banalne jak się wydaje się czasem na słucham 😂

Nam fizjo powiedziała, że za dużo odgina od noszenia przodem do mnie, więc zaczęłam zwracać na to uwagę. Już sama nie wiem, czy bardziej nie szkodzę mu tym ciągłym zastanawianiem się, co jest dobre, a co złe 🙂
Ja kuz sue nie zastanawiam. Mloda nosze przodem do siebie lub do świata. W pionie. Inaczej ryk. Nie mysle ile krzywdy tym moge zrobic tak naprawdę wszystkim mozna zrobic jrzywde

Melduje, że prawa jedynka już na zewnątrz. Co dziwniejsze byłam pewna, że idzie lewa. Może idą dwie naraz 😂 wieczory ciężkie... Gryzie wszystko na potege. Ostatnio jak byliśmy w komforcie gadać z gościem o podłogach to tak mu ślina z buzi wyciekala, że kałuża się zrobila na blacie 😂😂 dobrze że jednak nic tam nie kupiliśmy. A on przodem do świata był i ja nie widziałam że mu się tak sączy. I se mysle co ten chłop się tak patrzy cały czas na moje dziecko 😂😂
Ja ostatnio trzymam młodą i ślina jej tak ciekła, że po nodze mi normalnie szła w dół ta ślina, bo ściekła akurat na nogę. 🤣

No to gratulujemy zabka 😀

Dziewczyny, miałyście już chrzciny? chcemy zrobić pod koniec sierpnia i mamy do wyboru albo uroczystość 5 godzin- obiad ciasto i do domu, albo trochę droższa opcja z kolacją, max do godz 22. I jestem ciekawa jak to u Was wyglądało, jak długo wgl ludzie wysiedzą na takiej "imprezie" i jak dzieci dają radę?
My mieliśmy chrzciny pod koniec czerwca. Msza o 13. Obiad po 14 w restauracji. Goście byli do około 18. My już o 19 bylismy w domu i o stałej porze zdążyliśmy żeby wykapac młodą... U nas mala luks sie sprawowała na chrzcinach. Kościół spokojna. Na sali tez fajnie. Zainteresowana wszystkim. Zero płaczu. Q vhociaz poszlam na gotowe q nie babralam sie w domu z tym.

reklama
Do góry