reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny :D stary ma wolne do środy. Dzisiaj o 9 mieliśmy z młodym fizjo, właśnie wracam i teraz ojciec mial przejąć wózek, zabrać go i nie garnąć przez te 3h jak mnie nie będzie. Może dłużej :D chyba śpi dalej bo ma wyładowany telefon i nie da się do niego dodzwonić 😂😂 no nic, jadę z młodym do fryzjera, w sumie spoko bo będę mogła tatę szantazowac,, że zepsuł mi mój piękny plan na dzisiaj ,😂
Jeszcze leje deszcz, na wózku peleryna a ja lysa i cała mokra 😂

reklama
Dziewczyny mała obudziła się dzisiaj przed 6 z ogromnym płaczem, płakała przez sen no i sie obudziła w końcu. Przy tym miała gazy, słyszałam jak pierdziała więc pewnie bolał ja brzuszek. Myślicie że to przez tą marchewkę wczoraj? Kurde jak zjadła wogole coś to naprawdę malutko, dziś już jej raczej nie dam. Boje się, wstrzymam się z tym.
Marchewka gotowana powoduje czasami u dzieci zatwardzenia, generalnie ma takie właściwości i nawet u dorosłych może się do tego przyczynić. Ale dzieci czasami mogą reagować lekka niestrawnościa na nowe pokarmy. Jeśli nie ma problemów w kupce lub skórnych to można się wstrzymać tydzien-dwa i spróbować ponownie. Czasami pierwsze pokarmy mogą wywołać taki tymczasowy efekt

Dziewczyny mała obudziła się dzisiaj przed 6 z ogromnym płaczem, płakała przez sen no i sie obudziła w końcu. Przy tym miała gazy, słyszałam jak pierdziała więc pewnie bolał ja brzuszek. Myślicie że to przez tą marchewkę wczoraj? Kurde jak zjadła wogole coś to naprawdę malutko, dziś już jej raczej nie dam. Boje się, wstrzymam się z tym.
Moja wczoraj tez dostala marchewkę i w nocy były 2 bąki z płaczem. Rano była kupka więc dzisiaj znowu dostanie 2 łyżeczki, musi się przyzwyczaic poprostu brzuchol

Hmmm to dobry pomysł żeby msza była później a nie przed południem🤔 nasz ma tak ze jak jesteśmy w gościach to go wszyscy memłają i on nie umie spać chyba z emocji podczas takiej wizyty, potem pada i się rozregulowuje więc jakby o tej godzinie sie skończyło to idealnie akurat na sen na noc 👌 a Mała spała podczas czy cały czas aktywna? Alko mieliście?
U mnie podobnie jak u @olga.1 msza o 12, przyjęcie skończyło się jakoś 18, po 19 w domu już :) u mnie mała dość aktywna była, w kościele trochę marudziła. U nas było karmi i parę butelek bimbru.

Nie, jest ok. Dokładnie mam ten.

Hahaha xD pewnie zależy kto jak ma w rodzinie i na to trzeba wziąć poprawkę, my się zdecydujemy jednak na dłuższe posiedzenie, rodzina rozstrzelona na wszystkie strony Polski, ale jak się już spotkają to lubią posiedzieć. A jak się szybciej zbiorą to też dobrze, się żarcie do domu zabierze 😆 ale stresu nie będzie że czas trzeba pilnować👌
Pewnie każdy robi jak lubi 😁

reklama
Do góry