reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A któraś z was nie będzie dawała kaszek?
Ja nie mam parcia na kaszki. Starszy nie chciał jeść więc jak teraz młodszy nie będzie zajadał to trudno. My jeszcze tylko na piersi...i od kilku dni daje mu wodę w tym bidonie ze słomka (nie wiem czy pije coś tam ciumka i się cieszy )

Ja nie mam parcia na kaszki. Starszy nie chciał jeść więc jak teraz młodszy nie będzie zajadał to trudno. My jeszcze tylko na piersi...i od kilku dni daje mu wodę w tym bidonie ze słomka (nie wiem czy pije coś tam ciumka i się cieszy )
To tak jak u nas, tylko cyc i woda :D

Melduje, że prawa jedynka już na zewnątrz. Co dziwniejsze byłam pewna, że idzie lewa. Może idą dwie naraz 😂 wieczory ciężkie... Gryzie wszystko na potege. Ostatnio jak byliśmy w komforcie gadać z gościem o podłogach to tak mu ślina z buzi wyciekala, że kałuża się zrobila na blacie 😂😂 dobrze że jednak nic tam nie kupiliśmy. A on przodem do świata był i ja nie widziałam że mu się tak sączy. I se mysle co ten chłop się tak patrzy cały czas na moje dziecko 😂😂

Melduje, że prawa jedynka już na zewnątrz. Co dziwniejsze byłam pewna, że idzie lewa. Może idą dwie naraz 😂 wieczory ciężkie... Gryzie wszystko na potege. Ostatnio jak byliśmy w komforcie gadać z gościem o podłogach to tak mu ślina z buzi wyciekala, że kałuża się zrobila na blacie 😂😂 dobrze że jednak nic tam nie kupiliśmy. A on przodem do świata był i ja nie widziałam że mu się tak sączy. I se mysle co ten chłop się tak patrzy cały czas na moje dziecko 😂😂
Ja mówię młodemu, żeby nie histeryzowal z zębami, bo ja 4 lata męczyłam się z aparatem na zęby i nie płakałam 🤣 ale mnie w ogóle nie słucha.

reklama
I zastanawiałam się co ostatnio młody tak marudzi... Niby na jedzenie już pora, a on jak go kładę i próbuje przystawić to ryk 🤷no i mamy sprawcę - jest nim zab 🙈

Do góry