reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja kupiłam póki co 2 kaszki Helpa Czary Mamy, ciekawe jakie będą, ale do kaszek droga jeszcze długa. Podobno w smaku super, więc jak małemu nie podpasują, to sama zjem 😁 i jeszcze do tego kupiłam z tej samej firmy różdżki smaku (liofilizowanej owoce), żeby potem dodawać i robić kaszki smakowe ☺️

reklama
Ja kupiłam póki co 2 kaszki Helpa Czary Mamy, ciekawe jakie będą, ale do kaszek droga jeszcze długa. Podobno w smaku super, więc jak małemu nie podpasują, to sama zjem 😁 i jeszcze do tego kupiłam z tej samej firmy różdżki smaku (liofilizowanej owoce), żeby potem dodawać i robić kaszki smakowe ☺️
Nie slyszalam o tej firmie wczesniej i o tych różczkach-brzmi super, bo poczytalam o tym i chyba tez zamowie. Dziekuje

Nie slyszalam o tej firmie wczesniej i o tych różczkach-brzmi super, bo poczytalam o tym i chyba tez zamowie. Dziekuje
To są kaszki ekologiczne, bez żadnych dodatków. Najpierw przypadkiem trafiłam na nie w necie i się napaliłam, żeby zamówić, potem ktoś na insta polecał, a potem mieli je w Lidlu (chyba nawet jeszcze mają), więc już nie mogłam nie kupić 🙈

To są kaszki ekologiczne, bez żadnych dodatków. Najpierw przypadkiem trafiłam na nie w necie i się napaliłam, żeby zamówić, potem ktoś na insta polecał, a potem mieli je w Lidlu (chyba nawet jeszcze mają), więc już nie mogłam nie kupić 🙈
To pojade do lidla zobacze co to jest 😀 ja najgorzej z tymi eko produktami się marwtiwe bo najczęściej są wycofywane, bo zanieczyszczenia itp itd.. Trzeba śledzić to... Ile u mnie pracy tych eko rzeczy nagle sanepid dzwoni że trzeba zdjąć..

To pojade do lidla zobacze co to jest 😀 ja najgorzej z tymi eko produktami się marwtiwe bo najczęściej są wycofywane, bo zanieczyszczenia itp itd.. Trzeba śledzić to... Ile u mnie pracy tych eko rzeczy nagle sanepid dzwoni że trzeba zdjąć..
No te firmy "no name" to faktycznie często są jakieś zanieczyszczone, ale te chyba są dość znane i firmę jakbym kojarzyła. W razie co mam już kupione, zanim będziemy je testować to zdąży wyjść jakby coś z nimi nie tak miało być, zresztą ja i tak niedługo będę je próbować, bo jakoś tak mnie na kaszki naszło jak dla młodego szukałam 😁 a takie fajne, bo uniwersalne, te smakowe to pomijając już skład, są niedobre 🤮

reklama
No te firmy "no name" to faktycznie często są jakieś zanieczyszczone, ale te chyba są dość znane i firmę jakbym kojarzyła. W razie co mam już kupione, zanim będziemy je testować to zdąży wyjść jakby coś z nimi nie tak miało być, zresztą ja i tak niedługo będę je próbować, bo jakoś tak mnie na kaszki naszło jak dla młodego szukałam 😁 a takie fajne, bo uniwersalne, te smakowe to pomijając już skład, są niedobre 🤮
Ile mlek dla dzieci wycofują to porażka jest.... Ogólnie wszystkiego. No ja zobacze w Lidlu te kaszki sobie 😀 ja ogolnie nestle firmy nie lubię bo najwięcej chyba tego wycofują 😂

Do góry