Powiem Ci, że widziałam różne promocje ale takiej ceny to nie znalazłam także szacunTylko właśnie nam mówił nasz ziomek, który nam wykańcza chatę że te płytki całe powyginane itp ale jak mu powiedzieliśmy że 13zl/M2 to mówi, że nie ma tematu i wszystko już rozumie
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Powiem Ci, że widziałam różne promocje ale takiej ceny to nie znalazłam także szacun
jestem dobra w oszczędzaniu nie lubię wydawać kasyPowiem Ci, że widziałam różne promocje ale takiej ceny to nie znalazłam także szacun
Dziewczyny, odkąd młody obraca się na boczki i brzuszek to mega się denerwuje w nocy że się obróci i się przydusi a ja nie będę słyszała i mu nie pomogę. Straszny mam lęk w sobie z tym związany. Mimo że mam monitor to on i tak podobno w takich sytuacjach nie zdaje egzaminu...
rosenberg
Fanka BB :)
Nie denerwuj się bo każde dziecko zaczyna się kiedyś obracać. Mój młody spal na brzuchu zanim się obracał sam - po prostu tak mu było najlepiej i masowalo brzuszek. Wszystko było ok. Mamy tez monitor. Żeby się przydusił to musiałabyś mieć np miękki materac albo coś w tym stylu. Jeśli podnosi główkę i obraca to będzie wiedział kiedy mu coś będzie blokowało dopływ powietrza. Wiadomo wypadki chodzą po ludziach i są wyjątki, wiec niczego nie można być pewnym, ale już sporo dziewczyn pisało, że właśnie maluchy zaczynają spać na brzuszkuDziewczyny, odkąd młody obraca się na boczki i brzuszek to mega się denerwuje w nocy że się obróci i się przydusi a ja nie będę słyszała i mu nie pomogę. Straszny mam lęk w sobie z tym związany. Mimo że mam monitor to on i tak podobno w takich sytuacjach nie zdaje egzaminu...
G
gość _199
Gość
Mój ostatnio zakrył się kocem na twarzy i tak się rozdarł, że od razu do niego pobiegłam. Spokojnie, jak coś mu się będzie działo to da ci znaćDziewczyny, odkąd młody obraca się na boczki i brzuszek to mega się denerwuje w nocy że się obróci i się przydusi a ja nie będę słyszała i mu nie pomogę. Straszny mam lęk w sobie z tym związany. Mimo że mam monitor to on i tak podobno w takich sytuacjach nie zdaje egzaminu...
Moj maz mowi na mnie człowiek promocja bo ja ciągle czekam na promocjęjestem dobra w oszczędzaniu nie lubię wydawać kasy
Tez mi się bardzo podoba. Jeszxze mysle o białych lamelachPiękna! Lubię takie
Ja wczoraj sie pochwwloalam...dzos tez co godzine, oczu nie mogę odkleićMoja mloda wstawala w nocy co godzine:/ zastanawiam się kiedy jej to minie i wrócą nice z 1 pobudka
reklama
U nas wróciło znow bujanie i jazda wózkiem. Inaczej nie idzie zasnąć.... mam dosc. Czuje się jak na początku drogi macoerzynstwaJa wczoraj sie pochwwloalam...dzos tez co godzine, oczu nie mogę odkleić