reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Stary się postarał jutro będę musiała dac my jakas nagrodę 😂

Załączniki

• Screenshot_20210716_210859_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20210716_210859_com.huawei.android.launcher.jpg
    197,2 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Na jutro będzie metryczka bo dzis sie nie wyrobilam. Zmieniliśmy młodej lozeczko i jeszcze nie spi. Nie podpasowalo jej :o

O Panie, ale jestem zmęczona 🥵 cały dzień marudzenia, nie wiem co to, ale być może zabki bo denerwował się jak tylko nie miał niczego w buzi... Na cycka obrażony :D ech, mam nadzieję, że to jakiś szybki skok czy inny strajk i jutro już będzie ok

O Panie, ale jestem zmęczona 🥵 cały dzień marudzenia, nie wiem co to, ale być może zabki bo denerwował się jak tylko nie miał niczego w buzi... Na cycka obrażony :D ech, mam nadzieję, że to jakiś szybki skok czy inny strajk i jutro już będzie ok
U nas tak było wczoraj i w pewnym momencie z tej bezsilności ryczałam razem z młodym 🥴 dziś było już lepiej, ale u nas też chyba zęby czyli nie wiadomo ile jeszcze takich dni.. Jutro nam się szykuje wyprawa po płytki więc oby nie było ciągłego wycia bo inaczej nici z zakupów😭 ostatnio pisałaś o płytkach w promocyjnej cenie jakbyś mogła to podeślij link😁

U nas tak było wczoraj i w pewnym momencie z tej bezsilności ryczałam razem z młodym 🥴 dziś było już lepiej, ale u nas też chyba zęby czyli nie wiadomo ile jeszcze takich dni.. Jutro nam się szykuje wyprawa po płytki więc oby nie było ciągłego wycia bo inaczej nici z zakupów😭 ostatnio pisałaś o płytkach w promocyjnej cenie jakbyś mogła to podeślij link😁
To stacjonarnie w Castoramie kupiliśmy te płytki. Ale w innych castoramach nie było tej promocji, więc to chyba tylko na sklep. Jak sobie pojedziecie do marketów budowlanych to czasami wyprzedają np dany model właśnie po takich. Cenach. My wszystko wcześniej online kupowaliśmy i trochę żałujemy bo stacjonarnie można wyczaic super okazje :D

reklama
Tylko właśnie nam mówił nasz ziomek, który nam wykańcza chatę że te płytki całe powyginane itp 😂😂 ale jak mu powiedzieliśmy że 13zl/M2 to mówi, że nie ma tematu i wszystko już rozumie 😂😂

Do góry