reklama
Brawo, moja się stara ale sadełko jej przeszkadzaCiocie, nowa umiejętność opanowana!
rosenberg
Fanka BB :)
Piękna! Lubię takieStary się postarał jutro będę musiała dac my jakas nagrodę
rosenberg
O Panie, ale jestem zmęczona cały dzień marudzenia, nie wiem co to, ale być może zabki bo denerwował się jak tylko nie miał niczego w buzi... Na cycka obrażony ech, mam nadzieję, że to jakiś szybki skok czy inny strajk i jutro już będzie ok
Jaka Ślicznotka Piękne ma oczy u nas już prawie prawie ale jeszcze trochę brakujeCiocie, nowa umiejętność opanowana!
U nas tak było wczoraj i w pewnym momencie z tej bezsilności ryczałam razem z młodym dziś było już lepiej, ale u nas też chyba zęby czyli nie wiadomo ile jeszcze takich dni.. Jutro nam się szykuje wyprawa po płytki więc oby nie było ciągłego wycia bo inaczej nici z zakupów ostatnio pisałaś o płytkach w promocyjnej cenie jakbyś mogła to podeślij linkO Panie, ale jestem zmęczona cały dzień marudzenia, nie wiem co to, ale być może zabki bo denerwował się jak tylko nie miał niczego w buzi... Na cycka obrażony ech, mam nadzieję, że to jakiś szybki skok czy inny strajk i jutro już będzie ok
No powiem Ci że zasłużył super mu wyszłoStary się postarał jutro będę musiała dac my jakas nagrodę
rosenberg
To stacjonarnie w Castoramie kupiliśmy te płytki. Ale w innych castoramach nie było tej promocji, więc to chyba tylko na sklep. Jak sobie pojedziecie do marketów budowlanych to czasami wyprzedają np dany model właśnie po takich. Cenach. My wszystko wcześniej online kupowaliśmy i trochę żałujemy bo stacjonarnie można wyczaic super okazjeU nas tak było wczoraj i w pewnym momencie z tej bezsilności ryczałam razem z młodym dziś było już lepiej, ale u nas też chyba zęby czyli nie wiadomo ile jeszcze takich dni.. Jutro nam się szykuje wyprawa po płytki więc oby nie było ciągłego wycia bo inaczej nici z zakupów ostatnio pisałaś o płytkach w promocyjnej cenie jakbyś mogła to podeślij link
reklama
rosenberg
Tylko właśnie nam mówił nasz ziomek, który nam wykańcza chatę że te płytki całe powyginane itp ale jak mu powiedzieliśmy że 13zl/M2 to mówi, że nie ma tematu i wszystko już rozumieU nas tak było wczoraj i w pewnym momencie z tej bezsilności ryczałam razem z młodym dziś było już lepiej, ale u nas też chyba zęby czyli nie wiadomo ile jeszcze takich dni.. Jutro nam się szykuje wyprawa po płytki więc oby nie było ciągłego wycia bo inaczej nici z zakupów ostatnio pisałaś o płytkach w promocyjnej cenie jakbyś mogła to podeślij link