reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój młody w łóżeczku obraca się tak, że na poduszce ma stopki, a buzia ląduje pod kołderką... Zawalu przez niego dostanę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I u nas też. Poszła spać o 22.30 i ciaagle się budziła 🙄 i od 5 koniec spania 😳 jeszcze jest tak gorąco, że ledwo trzymam oczy otwarte ...
To u nas na razie spokojne noce. Dlugo sie usypia bo tak z 45min od karmienia jeszcze szaleje na lozku. Pobodki ok co 3h, spi od 21-7 wiec po pierwszej kawie jakos dochodze do siebie. Zobaczymy jak dlugo to potrwa :) ja staram sie za dnia w trakcie przynajmniej jednej drzemki razem z nia polozyc bo inaczej to dramat, strasznie niewyspana chodze. Ale wiadomo, roznie bywa... jest tyle rzeczy do zrobienia ...

Hej Dziewczyny, wcześniej się udzielałam, potem mniej czasu i ogarnięcia, ale postanowiłam się wrócić i udzielać jak będę miała chwilę😊 Synek urodzony 1 marca a termin był na połowę lutego, także kończymy 19 tydzień. U nas też dziś budzenie się co godzinę o ile nie częściej, nie wiem czy pogoda? Czy zęby aż tam go męczą, a mamy już dwa wychodzące, w tym jeden już w połowie chyba jest na wierzchu:o a jak u Was z zębami? Zastanawiam się czy już jakąś szczoteczkę kupic I myć jakoś te ząbki?
Jak to jest z tą Camilią, może ktoś się orientuję, tym kropelkami , jak zużyłam całe opakowanie w powiedzmy 6 dni a na etykiecie jest że stosować max 8 dni, to po jakim czasie teraz będę mogła kupic?
Cześć!! :D zapraszamy! Myślę, że zamiast etykiety możnaby przeczytać ulotkę tej camilii. Jak nie masz to w necie też są dostępne ulotki leków. Tam pewnie jest napisane ile odczekać.
U nas jest biała plamka na lewej jedynce i czekamy... Pediatra mówiła, że ząb będzie, ale kiedy to nie wiadomo😂
My planujemy zacząc delikatnie myć jak już będzie widoczny, ale głównie żeby go przyzwyczaic do mycia i do tego uczucia

reklama
To u nas na razie spokojne noce. Dlugo sie usypia bo tak z 45min od karmienia jeszcze szaleje na lozku. Pobodki ok co 3h, spi od 21-7 wiec po pierwszej kawie jakos dochodze do siebie. Zobaczymy jak dlugo to potrwa :) ja staram sie za dnia w trakcie przynajmniej jednej drzemki razem z nia polozyc bo inaczej to dramat, strasznie niewyspana chodze. Ale wiadomo, roznie bywa... jest tyle rzeczy do zrobienia ...
Ja nie umiem spać w dzień :( wczoraj o 16 usnęłam na pół godziny, to potem usnęłam dopiero o północy 😣

Do góry