reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój młody w łóżeczku obraca się tak, że na poduszce ma stopki, a buzia ląduje pod kołderką... Zawalu przez niego dostanę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I u nas też. Poszła spać o 22.30 i ciaagle się budziła 🙄 i od 5 koniec spania 😳 jeszcze jest tak gorąco, że ledwo trzymam oczy otwarte ...
To u nas na razie spokojne noce. Dlugo sie usypia bo tak z 45min od karmienia jeszcze szaleje na lozku. Pobodki ok co 3h, spi od 21-7 wiec po pierwszej kawie jakos dochodze do siebie. Zobaczymy jak dlugo to potrwa :) ja staram sie za dnia w trakcie przynajmniej jednej drzemki razem z nia polozyc bo inaczej to dramat, strasznie niewyspana chodze. Ale wiadomo, roznie bywa... jest tyle rzeczy do zrobienia ...

Hej Dziewczyny, wcześniej się udzielałam, potem mniej czasu i ogarnięcia, ale postanowiłam się wrócić i udzielać jak będę miała chwilę😊 Synek urodzony 1 marca a termin był na połowę lutego, także kończymy 19 tydzień. U nas też dziś budzenie się co godzinę o ile nie częściej, nie wiem czy pogoda? Czy zęby aż tam go męczą, a mamy już dwa wychodzące, w tym jeden już w połowie chyba jest na wierzchu:o a jak u Was z zębami? Zastanawiam się czy już jakąś szczoteczkę kupic I myć jakoś te ząbki?
Jak to jest z tą Camilią, może ktoś się orientuję, tym kropelkami , jak zużyłam całe opakowanie w powiedzmy 6 dni a na etykiecie jest że stosować max 8 dni, to po jakim czasie teraz będę mogła kupic?
Cześć!! :D zapraszamy! Myślę, że zamiast etykiety możnaby przeczytać ulotkę tej camilii. Jak nie masz to w necie też są dostępne ulotki leków. Tam pewnie jest napisane ile odczekać.
U nas jest biała plamka na lewej jedynce i czekamy... Pediatra mówiła, że ząb będzie, ale kiedy to nie wiadomo😂
My planujemy zacząc delikatnie myć jak już będzie widoczny, ale głównie żeby go przyzwyczaic do mycia i do tego uczucia

reklama
To u nas na razie spokojne noce. Dlugo sie usypia bo tak z 45min od karmienia jeszcze szaleje na lozku. Pobodki ok co 3h, spi od 21-7 wiec po pierwszej kawie jakos dochodze do siebie. Zobaczymy jak dlugo to potrwa :) ja staram sie za dnia w trakcie przynajmniej jednej drzemki razem z nia polozyc bo inaczej to dramat, strasznie niewyspana chodze. Ale wiadomo, roznie bywa... jest tyle rzeczy do zrobienia ...
Ja nie umiem spać w dzień :( wczoraj o 16 usnęłam na pół godziny, to potem usnęłam dopiero o północy 😣

Do góry