Prawdziwy krakus ja mam tak samojestem dobra w oszczędzaniu nie lubię wydawać kasy
reklama
G
gość _199
Gość
Mój młody w łóżeczku obraca się tak, że na poduszce ma stopki, a buzia ląduje pod kołderką... Zawalu przez niego dostanę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Michalina_25
Fanka BB :)
u nas też tragiczna nocMoja mloda wstawala w nocy co godzine:/ zastanawiam się kiedy jej to minie i wrócą nice z 1 pobudka
Maluszek001
I u nas też. Poszła spać o 22.30 i ciaagle się budziła i od 5 koniec spania jeszcze jest tak gorąco, że ledwo trzymam oczy otwarte ...u nas też tragiczna noc
To u nas na razie spokojne noce. Dlugo sie usypia bo tak z 45min od karmienia jeszcze szaleje na lozku. Pobodki ok co 3h, spi od 21-7 wiec po pierwszej kawie jakos dochodze do siebie. Zobaczymy jak dlugo to potrwa ja staram sie za dnia w trakcie przynajmniej jednej drzemki razem z nia polozyc bo inaczej to dramat, strasznie niewyspana chodze. Ale wiadomo, roznie bywa... jest tyle rzeczy do zrobienia ...I u nas też. Poszła spać o 22.30 i ciaagle się budziła i od 5 koniec spania jeszcze jest tak gorąco, że ledwo trzymam oczy otwarte ...
rosenberg
Nie martwcie się. U nas też zjadł i poszedł spać o 21. Pobudka o 22 30, o północy, potem o 2 i o. 3. Wzięłam go wtedy do łóżka, miał jeszcze ze dwa trzy karmienia i śpi do teraz... Ja też przed chwilą się obudziłamu nas też tragiczna noc
marta18691
Mój też zaczol się obracacMój młody w łóżeczku obraca się tak, że na poduszce ma stopki, a buzia ląduje pod kołderką... Zawalu przez niego dostanę.
Poznaniary nie przebijecie zawsze muszę znaleźć najtańszą opcję chociaż drzemie we mnie rozrzutnik, pewnie gdyby mi hajsu wiecznie nie brakowało, to miałabym zlew na cenęPrawdziwy krakus ja mam tak samo
rosenberg
Cześć!! zapraszamy! Myślę, że zamiast etykiety możnaby przeczytać ulotkę tej camilii. Jak nie masz to w necie też są dostępne ulotki leków. Tam pewnie jest napisane ile odczekać.Hej Dziewczyny, wcześniej się udzielałam, potem mniej czasu i ogarnięcia, ale postanowiłam się wrócić i udzielać jak będę miała chwilę Synek urodzony 1 marca a termin był na połowę lutego, także kończymy 19 tydzień. U nas też dziś budzenie się co godzinę o ile nie częściej, nie wiem czy pogoda? Czy zęby aż tam go męczą, a mamy już dwa wychodzące, w tym jeden już w połowie chyba jest na wierzchu a jak u Was z zębami? Zastanawiam się czy już jakąś szczoteczkę kupic I myć jakoś te ząbki?
Jak to jest z tą Camilią, może ktoś się orientuję, tym kropelkami , jak zużyłam całe opakowanie w powiedzmy 6 dni a na etykiecie jest że stosować max 8 dni, to po jakim czasie teraz będę mogła kupic?
U nas jest biała plamka na lewej jedynce i czekamy... Pediatra mówiła, że ząb będzie, ale kiedy to nie wiadomo
My planujemy zacząc delikatnie myć jak już będzie widoczny, ale głównie żeby go przyzwyczaic do mycia i do tego uczucia
reklama
Maluszek001
Ja nie umiem spać w dzień wczoraj o 16 usnęłam na pół godziny, to potem usnęłam dopiero o północyTo u nas na razie spokojne noce. Dlugo sie usypia bo tak z 45min od karmienia jeszcze szaleje na lozku. Pobodki ok co 3h, spi od 21-7 wiec po pierwszej kawie jakos dochodze do siebie. Zobaczymy jak dlugo to potrwa ja staram sie za dnia w trakcie przynajmniej jednej drzemki razem z nia polozyc bo inaczej to dramat, strasznie niewyspana chodze. Ale wiadomo, roznie bywa... jest tyle rzeczy do zrobienia ...