reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja właśnie myślę że takiego małego bobasa nie da się ustawić w ciągu dnia vo do godziny. Tymbardziej jak się gdzieś jedzie itp. One się o swoje będą upominały. Takze apka teraz już się nie przyda
U mnie to pomaga, bo wiem, że śpi już godzinę to +/- mam jeszcze godzinę dla siebie i wiem co mogę robić w tym czasie, a tak to Wasze zapominałam ile śpi.

reklama
Ja właśnie myślę że takiego małego bobasa nie da się ustawić w ciągu dnia vo do godziny. Tymbardziej jak się gdzieś jedzie itp. One się o swoje będą upominały. Takze apka teraz już się nie przyda
No ale ja właśnie odwrotnie, chciałam się dostosowac do młodego, bo niby dzieci są aktywne o konkretnych porach dnia, czas drzemek się powtarza itp. ale jak tak spojrzę na te dane w aplikacji to u nas nic się nie zgadza... Nie ma powtarzalności. Raz marudzi o 9 żeby go na drzemkę położyć, a niekiedy dopiero po 12. Więc w sumie bez sensu. Mierzenie czasu też mi się nie przyda bo czasem budzi się po 20 min, a czasem po 2h. Także idziemy na żywioł jak ze wszystkim 😂

My w ogóle całe rodzicielstwo na żywioł 😂 w ostatni weekend musimy się stąd wyprowadzić j chyba idę przekoczowac do rodziców bo dopiero 3cirgo klada nam podłogę 😂 ech, już się nie mogę doczekać

No ale ja właśnie odwrotnie, chciałam się dostosowac do młodego, bo niby dzieci są aktywne o konkretnych porach dnia, czas drzemek się powtarza itp. ale jak tak spojrzę na te dane w aplikacji to u nas nic się nie zgadza... Nie ma powtarzalności. Raz marudzi o 9 żeby go na drzemkę położyć, a niekiedy dopiero po 12. Więc w sumie bez sensu. Mierzenie czasu też mi się nie przyda bo czasem budzi się po 20 min, a czasem po 2h. Także idziemy na żywioł jak ze wszystkim 😂

My w ogóle całe rodzicielstwo na żywioł 😂 w ostatni weekend musimy się stąd wyprowadzić j chyba idę przekoczowac do rodziców bo dopiero 3cirgo klada nam podłogę 😂 ech, już się nie mogę doczekać
I bardzo dobrze ze na zywiol. Ja juz się nauczyłam ze nie można nic planowac

Najlepiej na żywioł 😀😀 my na północy 😀 . Mąż został w domu i robi mi sciane z betonu ciekawe jak mu wyjdzie 😀😀

Ja aplikacje tez juz porzuciłam.... staram się trzymać w miarę dzien. Mloda staram się usypiac w tych samych godzinach. Wtedy jje mniej więcej o tych samych porach ale jak jej się zachce w miedzy czasie cos zjeść to tez nie zaluje tylko daje. Trudno. Taki dzieciak. Kiedyś się ustabilizuje. A te liczenie ml i wgl jest juz bez sensu tymbqrdziej ze zaczyn sie rozszerzać diete itp. Na poczatku bylo to mega przydatne. A teraz juz jkos od tego odeszłam
Ja tak samo, szybciutko odpuscilam bo meczace to klikanie. Chcialam mloda nakarmic a tu musze telefonu szukac... wygodniej bez ;) luka tylko o ktorej jadla ostatnio, a czasem zapominam i daje jej jak juz sie drze 😄

Dzis myslalalam nad metryczka małej żeby była dla niej kiedyś pamiątka. Ale ze nie podobały mi się zadne zamawiane. To zrobilam sama. Potem Wam wstawie zdjecie ;D

Dojexhalismy w srodę w poludnie. W poniedziałek 300km, we wtorek 900 i zdecydiwalismy, ze spimy w hotelu, bo i mala i my musimy odpocząć, no i w srodę ostatnie 330km. Nie wiem ile godzin, nie pamiętam dokładnie, o której zatrzymalisly się w poniedziałek..., ale podróż super. Mała w cudownym nastroju powitała wzruszonych dziadków, potem.ciocię i siostry cioteczne, i dwa pieski, które z nimi przyjechały, no uroczo było i jest 🥰. Wszystkich rozkochała w sobie, nikogo się nie boi, byleby tylko brali ją na ręce i jest cała ich🥰😍. Niestety moja schorowana mama, ma z tym problem, bo dzidzia jest już za.ciężka i widzę jak jej strasznie przykro jest... Mała dużo spała w podróży, miałam nadzieję, że i teraz w ciągu dnia sobie pośpi, ale nie 5-20 min. i jest gotowa do zabawy😀.
To super wakacje będą😍

reklama
Do góry