reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mialam bardzo wysokie lozko sypialniane położone na środku pokoju. Mialam 2 barierki ochronne włożone dla dzieci 😀
U nas też wspólne spanie w łóżku by było.
Odkładanie do łóżeczka odpada, bo na pewno sama spać nie będzie. Nawet w dostawce nie chce...

@Święta92, takie barierki dobrze się trzymają? Bo pewnie bym się bała, że mi się gdzieś dziecko zaklinuje

reklama
U nas też wspólne spanie w łóżku by było.
Odkładanie do łóżeczka odpada, bo na pewno sama spać nie będzie. Nawet w dostawce nie chce...

@Święta92, takie barierki dobrze się trzymają? Bo pewnie bym się bała, że mi się gdzieś dziecko zaklinuje
My jak robiliśmy remont w zimę dopiero zdjelismy tą barierkę. Lezala od strony meza to on zawsze się kład na nią wyginał 😂więc mogę uznać, że jest trwała! Maz masa 100 kg i dawala radę. 😂😂 Teraz mamy stelaz na glebie więc nie montowałam, lecz jak tylko maz zrobi lozko to znowu zamontuje bo super sprawa

Trzecia noc i hanka pierwsza pobudka po 3! Boze jaka ja wyspana jestem 😂 prawie 7h snu, tak to żyć można 😂 nie wiem czy do butla na noc ale niech to trwa 😂

Powiem wam, że jestem cholernie niewyspana. Młody wstaje zawsze o 6 rano, a wcześniej potrafił jeszcze do 8 spać jak mu cycka dawałam. Teraz impreza na całego , niezależnie o której go położę spać..

My jak robiliśmy remont w zimę dopiero zdjelismy tą barierkę. Lezala od strony meza to on zawsze się kład na nią wyginał 😂więc mogę uznać, że jest trwała! Maz masa 100 kg i dawala radę. 😂😂 Teraz mamy stelaz na glebie więc nie montowałam, lecz jak tylko maz zrobi lozko to znowu zamontuje bo super sprawa
Muszę rozważyć, chociaż i tak nie wiem czy byśmy się pomieścili, bo łóżko wąskie, a panienka potrzebuje mnóstwo miejsca.
@KarolinaAnna.K tak wszystko ok z małą :)
To dobrze :)

My mamy 1.4, co prawda większą część nocy przesypia Julek u siebie, ale zdarzają się takie, że więcej u nas. My nie mamy innej możliwości, ale też nie wyobrażam sobie spać bez męża [emoji23]
Muszę rozważyć, chociaż i tak nie wiem czy byśmy się pomieścili, bo łóżko wąskie, a panienka potrzebuje mnóstwo miejsca.

To dobrze :)

reklama
Do góry