U nas zbiera się znowu na burzę. Mała w domu dostaje wariacji bo w sumie nie wychodzi już na dłuższy spacer od 2-3 dni. W dzień się nie da bo ponad 30 stopni. A wieczorami burze od paru dni... Dostajemy już w domu kota. Dziś robiliśmy młodej przemeblowanie. Zakupione nowe łóżeczko bo stare poszło na dół żeby miałą swoją przestrzeń,... I się zastanawiam czy to już czas przestawić ją do pokoju obok. Ale serce mnie boli jak sobie pomyśle że będzie spała tak daleko Chociaż mąż jest bardzo za. Mówi że to jest właśnie okazja żeby przyzwyczaić ją do swojego pokoju i swojego nowego łóżeczka.
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Mi sie tak udalo zdobyc dwie dawkiMała miała mieć szczepienie 10 czerwca, pediatra mówił że poczekamy jeszcze do końca lipca. Sprawdzaj sobie na stronie ktomalek, czasem coś pojawia się pojedynczego .
Ja po wakacjach mloda przenoszę do jej pokoju im szybciej tym łatwiejU nas zbiera się znowu na burzę. Mała w domu dostaje wariacji bo w sumie nie wychodzi już na dłuższy spacer od 2-3 dni. W dzień się nie da bo ponad 30 stopni. A wieczorami burze od paru dni... Dostajemy już w domu kota. Dziś robiliśmy młodej przemeblowanie. Zakupione nowe łóżeczko bo stare poszło na dół żeby miałą swoją przestrzeń,... I się zastanawiam czy to już czas przestawić ją do pokoju obok. Ale serce mnie boli jak sobie pomyśle że będzie spała tak daleko Chociaż mąż jest bardzo za. Mówi że to jest właśnie okazja żeby przyzwyczaić ją do swojego pokoju i swojego nowego łóżeczka.
rosenberg
u nas też się zrobiło tak! Tzn odkładałam go do łóżeczka całą noc i budził się sam Już po 7, a wcześniej spał dłużej ze mną w łóżku rano. A chodzi spać nie wcześniej niż 21, czasem później... dzisiaj się obudził o 6, ale stwierdziłam no nie ma szans i wzięłam go do cycka do łóżka i poszedł spać dalej. Wciąż śpi!Powiem wam, że jestem cholernie niewyspana. Młody wstaje zawsze o 6 rano, a wcześniej potrafił jeszcze do 8 spać jak mu cycka dawałam. Teraz impreza na całego , niezależnie o której go położę spać..
Maluszek001
Moja dzisiaj od 4 bajlando. dałam mleczko i odłożyłam ją do łóżeczka i sama się położyłam do swojego (mamy obok siebie) i bida położyła się na boku i caaały czas się na mnie patrzyła, a ja udawałam że śpię. ale pierdoła nie poszła spać... Teraz dopiero usnęłau nas też się zrobiło tak! Tzn odkładałam go do łóżeczka całą noc i budził się sam Już po 7, a wcześniej spał dłużej ze mną w łóżku rano. A chodzi spać nie wcześniej niż 21, czasem później... dzisiaj się obudził o 6, ale stwierdziłam no nie ma szans i wzięłam go do cycka do łóżka i poszedł spać dalej. Wciąż śpi!
rosenberg
Ja też tak właśnie o tej 6tej rano młody do mnie gadka na całego, a ja oczy zamknięte i modlitwa, żeby zasnąl.. nie ma szans, zaczął się bawić szczebelkamiMoja dzisiaj od 4 bajlando. dałam mleczko i odłożyłam ją do łóżeczka i sama się położyłam do swojego (mamy obok siebie) i bida położyła się na boku i caaały czas się na mnie patrzyła, a ja udawałam że śpię. ale pierdoła nie poszła spać... Teraz dopiero usnęła
Też mam łóżeczko obok swojej strony w sypialni.
Ciekawe jak to będzie w sierpniu bo jak się przeprowadzimy to już nie będę mogła mieć łóżeczka obok już tęsknię
Maluszek001
I już nie śpi... Całe 15 minut drzemki hahaha no to jest duży plus. U nas tak będzie dopóki młoda nie zacznie chodzić ☺Ja też tak właśnie o tej 6tej rano młody do mnie gadka na całego, a ja oczy zamknięte i modlitwa, żeby zasnąl.. nie ma szans, zaczął się bawić szczebelkami
Też mam łóżeczko obok swojej strony w sypialni.
Ciekawe jak to będzie w sierpniu bo jak się przeprowadzimy to już nie będę mogła mieć łóżeczka obok już tęsknię
Witam w klubie. ;D mloda wstawala o 7. Potem się przestawiła na 6. Potem na 5. Parę dni 4.30 a dzisiaj wstala o 3 i stwierdziła że koniec spania ;D codziennie kladzie się o podobnej porze. A ja jak zombiak. Co tylko ona na drzemkę to i ja ;DMoja dzisiaj od 4 bajlando. dałam mleczko i odłożyłam ją do łóżeczka i sama się położyłam do swojego (mamy obok siebie) i bida położyła się na boku i caaały czas się na mnie patrzyła, a ja udawałam że śpię. ale pierdoła nie poszła spać... Teraz dopiero usnęła
reklama
rosenberg
teraz jak są te upały to czasami je 3-5 min ja właśnie używam aplikacji, ale nie wiem czy nie rzucę tego w cholerę bo wszedzie z telefonem muszę chodzić. Myślałam że to pomoże jakoś ustabilizować dzien i rozkminic kiedy drzemki ITp niestety mój syn jest nieprzewidywalny i w sumie nie ma to większego sensu... Tylko nie wiem czy będę w stanie rozkminic kiedy ostatnio jadł i z której piersiJa to nie liczę, a z aplikacji to z miesiąc korzystałam. Mamy mniej więcej z 6 dużych karmień i z 6 małych, takich na uspokojenie bardziej.