U nas karmien bylo 5-6 teraz jak jest ciepło to i 7 wychodzi. Ale jak pila 150-180 tak teraz pija 100-120. Łącznie dobowo wychodzi kolo 900ml. W sumie to jje vo 3-4 godziny tyle ze w nocy się budzi teraz częściej.A ile jedzą mm Wasze dzieci? Na opakowaniu jest napisane ze 180ml - 4 razy dziennie. Moja je 5 razy dziennie tylko zazwyczaj dwa razy 150 i 3 razy 180
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Moja dostała wściku dupy. Spać nie chce, kręci się na boki, zaczepiam i łaskocze, to się chichra. Jeszcze mi rano z łóżka spadła, dobrze, że łóżko niskie.. Zasnęłam w poprzek, a ona była na środku i się teleportowała.. Wyrzuty cały dzień mam.
marta18691
Mój też się wiercił i obracałMoja dostała wściku dupy. Spać nie chce, kręci się na boki, zaczepiam i łaskocze, to się chichra. Jeszcze mi rano z łóżka spadła, dobrze, że łóżko niskie.. Zasnęłam w poprzek, a ona była na środku i się teleportowała.. Wyrzuty cały dzień mam.
Mikstura
Daj spokój, nie wyrzucaj sobie. Dobrze, że nic się nie stałoMoja dostała wściku dupy. Spać nie chce, kręci się na boki, zaczepiam i łaskocze, to się chichra. Jeszcze mi rano z łóżka spadła, dobrze, że łóżko niskie.. Zasnęłam w poprzek, a ona była na środku i się teleportowała.. Wyrzuty cały dzień mam.
No ja juz niedlugie bede zabezpieczac łóżko, ja mam akurat dosc wysokieMoja dostała wściku dupy. Spać nie chce, kręci się na boki, zaczepiam i łaskocze, to się chichra. Jeszcze mi rano z łóżka spadła, dobrze, że łóżko niskie.. Zasnęłam w poprzek, a ona była na środku i się teleportowała.. Wyrzuty cały dzień mam.
Sylwia99
Wiem, ale siedzi to w głowie.Daj spokój, nie wyrzucaj sobie. Dobrze, że nic się nie stało
KarolinaAnna.K
Do mnie jutro dojdzie kubek i bidon z rurką. Młodą strasznie ciągnie do picia i jedzenia, a chciałam poczekać do pół roku...pJa też już zamówiłam bidon. Ciekawe czy załapie jak z niego pic
Jak widzi, że pijemy lub jemy, to aż prawie wstawać i chodzić zaczyna Chyba chociaż wodę jej wcześniej podam. Znaczy już parę razy dostała kilka łyczkòw, ale naszej wody i z naszych kubków
Ja się tego strasznie boję, zawsze śpię tak by zagradzać drogę do krawędzi, a w miejsca, gdzie nie sięgam, jeszcze poduszki daję. Ale wiadomo, czasem mimo starań może dojść do jakiejś niebezpiecznej sytuacji. Z małą wszystko dobrze?Moja dostała wściku dupy. Spać nie chce, kręci się na boki, zaczepiam i łaskocze, to się chichra. Jeszcze mi rano z łóżka spadła, dobrze, że łóżko niskie.. Zasnęłam w poprzek, a ona była na środku i się teleportowała.. Wyrzuty cały dzień mam.
Jak planujesz zabezpieczyć? Bo ja z swoją panną to śpię na kanapie, gdzie dwa brzegi zabezpiecza ściana i łóżeczko, a trzeci ja. Czwarty jest daleko i obłożony poduszkami, na wszelki wypadek. Czasem myślę, że może fajnie byłoby jednocześnie obok męża spać Nie wiem jednak jak by tu dobrze łóżko zabezpieczyćNo ja juz niedlugie bede zabezpieczac łóżko, ja mam akurat dosc wysokie
Ja mialam bardzo wysokie lozko sypialniane położone na środku pokoju. Mialam 2 barierki ochronne włożone dla dzieciDo mnie jutro dojdzie kubek i bidon z rurką. Młodą strasznie ciągnie do picia i jedzenia, a chciałam poczekać do pół roku...
Jak widzi, że pijemy lub jemy, to aż prawie wstawać i chodzić zaczyna Chyba chociaż wodę jej wcześniej podam. Znaczy już parę razy dostała kilka łyczkòw, ale naszej wody i z naszych kubków
Ja się tego strasznie boję, zawsze śpię tak by zagradzać drogę do krawędzi, a w miejsca, gdzie nie sięgam, jeszcze poduszki daję. Ale wiadomo, czasem mimo starań może dojść do jakiejś niebezpiecznej sytuacji. Z małą wszystko dobrze?
Jak planujesz zabezpieczyć? Bo ja z swoją panną to śpię na kanapie, gdzie dwa brzegi zabezpiecza ściana i łóżeczko, a trzeci ja. Czwarty jest daleko i obłożony poduszkami, na wszelki wypadek. Czasem myślę, że może fajnie byłoby jednocześnie obok męża spać Nie wiem jednak jak by tu dobrze łóżko zabezpieczyć
Mysle o czyms w tym stylu, ale to raczej opcja tylko na łóżko.Do mnie jutro dojdzie kubek i bidon z rurką. Młodą strasznie ciągnie do picia i jedzenia, a chciałam poczekać do pół roku...
Ja się tego strasznie boję, zawsze śpię tak by zagradzać drogę do krawędzi, a w miejsca, gdzie nie sięgam, jeszcze poduszki daję. Ale wiadomo, czasem mimo starań może dojść do jakiejś niebezpiecznej sytuacji. Z małą wszystko dobrze?
Jak planujesz zabezpieczyć? Bo ja z swoją panną to śpię na kanapie, gdzie dwa brzegi zabezpiecza ściana i łóżeczko, a trzeci ja. Czwarty jest daleko i obłożony poduszkami, na wszelki wypadek. Czasem myślę, że może fajnie byłoby jednocześnie obok męża spać Nie wiem jednak jak by tu dobrze łóżko zabezpieczyć
Chyba ze odlozymy ja da łóżeczka, ale to by musiala zaczac noce przesypiac. Nie zamierzam sie meczyc ze wstawaniem do niej
reklama