Ja aplikacje tez juz porzuciłam.... staram się trzymać w miarę dzien. Mloda staram się usypiac w tych samych godzinach. Wtedy jje mniej więcej o tych samych porach ale jak jej się zachce w miedzy czasie cos zjeść to tez nie zaluje tylko daje. Trudno. Taki dzieciak. Kiedyś się ustabilizuje. A te liczenie ml i wgl jest juz bez sensu tymbqrdziej ze zaczyn sie rozszerzać diete itp. Na poczatku bylo to mega przydatne. A teraz juz jkos od tego odeszłamteraz jak są te upały to czasami je 3-5 min ja właśnie używam aplikacji, ale nie wiem czy nie rzucę tego w cholerę bo wszedzie z telefonem muszę chodzić. Myślałam że to pomoże jakoś ustabilizować dzien i rozkminic kiedy drzemki ITp niestety mój syn jest nieprzewidywalny i w sumie nie ma to większego sensu... Tylko nie wiem czy będę w stanie rozkminic kiedy ostatnio jadł i z której piersi
reklama
G
gość _199
Gość
Ja nie wiem co się wydarzyło, ale ok 7 dałam mu cycka i usnęłam, obudziłam się dopiero teraz , on nadal spi ciekawe ile sam się bawił.u nas też się zrobiło tak! Tzn odkładałam go do łóżeczka całą noc i budził się sam Już po 7, a wcześniej spał dłużej ze mną w łóżku rano. A chodzi spać nie wcześniej niż 21, czasem później... dzisiaj się obudził o 6, ale stwierdziłam no nie ma szans i wzięłam go do cycka do łóżka i poszedł spać dalej. Wciąż śpi!
G
gość _199
Gość
Mi apka pomogła ogarnąć kiedy ma drzemkiteraz jak są te upały to czasami je 3-5 min ja właśnie używam aplikacji, ale nie wiem czy nie rzucę tego w cholerę bo wszedzie z telefonem muszę chodzić. Myślałam że to pomoże jakoś ustabilizować dzien i rozkminic kiedy drzemki ITp niestety mój syn jest nieprzewidywalny i w sumie nie ma to większego sensu... Tylko nie wiem czy będę w stanie rozkminic kiedy ostatnio jadł i z której piersi
rosenberg
Fanka BB :)
To ja też to rzucam dzisiaj oficjalnie 1szy dzień bez aplikacji już 5 miesięcy próbuje zrobić rutynę i nic z tego, więc w sumie po co, młody i tak jest dla nas bardzo wyrozumiałyJa aplikacje tez juz porzuciłam.... staram się trzymać w miarę dzien. Mloda staram się usypiac w tych samych godzinach. Wtedy jje mniej więcej o tych samych porach ale jak jej się zachce w miedzy czasie cos zjeść to tez nie zaluje tylko daje. Trudno. Taki dzieciak. Kiedyś się ustabilizuje. A te liczenie ml i wgl jest juz bez sensu tymbqrdziej ze zaczyn sie rozszerzać diete itp. Na poczatku bylo to mega przydatne. A teraz juz jkos od tego odeszłam
U mnie nas jeziorem mloda spi w stałych godzinach w domu nie ma szans bo. Ciągle gdzieś jedziemy to ona przyśnieTo ja też to rzucam dzisiaj oficjalnie 1szy dzień bez aplikacji już 5 miesięcy próbuje zrobić rutynę i nic z tego, więc w sumie po co, młody i tak jest dla nas bardzo wyrozumiały
rosenberg
No właśnie u mnie to nie ma nawet znaczenia czy młody w domu czy nie. Wczoraj miał 2 drzemki, jedna ponad 3h z przerwą na cycka i druga ponad 1h. Spalby dłużej, ale stary przyszedł i go obudzil bo musieliśmy jechać po panele a to chyba pierwszy raz jak takie dlugie drzemki miał. Czasami to śpi dwa razy po 20 min i szczęśliwyU mnie nas jeziorem mloda spi w stałych godzinach w domu nie ma szans bo. Ciągle gdzieś jedziemy to ona przyśnie
marta18691
No też racja może się przyzwyczai do nowego łóżeczkaU nas zbiera się znowu na burzę. Mała w domu dostaje wariacji bo w sumie nie wychodzi już na dłuższy spacer od 2-3 dni. W dzień się nie da bo ponad 30 stopni. A wieczorami burze od paru dni... Dostajemy już w domu kota. Dziś robiliśmy młodej przemeblowanie. Zakupione nowe łóżeczko bo stare poszło na dół żeby miałą swoją przestrzeń,... I się zastanawiam czy to już czas przestawić ją do pokoju obok. Ale serce mnie boli jak sobie pomyśle że będzie spała tak daleko Chociaż mąż jest bardzo za. Mówi że to jest właśnie okazja żeby przyzwyczaić ją do swojego pokoju i swojego nowego łóżeczka.
kwiatek250
Strasznie tu dużo burz jest i taka duchota!U nas zbiera się znowu na burzę. Mała w domu dostaje wariacji bo w sumie nie wychodzi już na dłuższy spacer od 2-3 dni. W dzień się nie da bo ponad 30 stopni. A wieczorami burze od paru dni... Dostajemy już w domu kota. Dziś robiliśmy młodej przemeblowanie. Zakupione nowe łóżeczko bo stare poszło na dół żeby miałą swoją przestrzeń,... I się zastanawiam czy to już czas przestawić ją do pokoju obok. Ale serce mnie boli jak sobie pomyśle że będzie spała tak daleko Chociaż mąż jest bardzo za. Mówi że to jest właśnie okazja żeby przyzwyczaić ją do swojego pokoju i swojego nowego łóżeczka.
Od tygodnia burze codziennie;/ jak nie pada to ponad 30 stopni... i wyjsc sie nie da.Strasznie tu dużo burz jest i taka duchota
reklama
Mi bez aplikacji jest teraz zdecydowanie łatwiej, nie chodzę z telefonem w ręku i nie notuje wszystkiego;D a tymbardziej w te upały to mloda inaczej spi i jje noz zazwyczaj. Tak jak na początku nam służyła tak teraz odpuściłam totalnie. To tylko dziecko. I tak swój rytm ma i nic na to nie poradzę.No właśnie u mnie to nie ma nawet znaczenia czy młody w domu czy nie. Wczoraj miał 2 drzemki, jedna ponad 3h z przerwą na cycka i druga ponad 1h. Spalby dłużej, ale stary przyszedł i go obudzil bo musieliśmy jechać po panele a to chyba pierwszy raz jak takie dlugie drzemki miał. Czasami to śpi dwa razy po 20 min i szczęśliwy