reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Czy któraś z Was otrzymała może od lekarza informację ile czasu można czekać z odroczeniem szczepienia? Dostałam informację, że u nas infanrix pojawi się dopiero we wrześniu :/
Na oficjalnej stronie producenta jest informacja, ze w 4 kwartale tego roku zostanie wznowiona produkcja dopiero, bo zmieniaja linie produkcyjna-tak mi powiedzieli w aptece. Moj pediatra zaproponowal szczepienie Hexacima ale sie nie zgodzilam. Powiedzial, ze jak nie zaszczepie, to po prostu nie ma ochrony.

reklama
Czy któraś z Was otrzymała może od lekarza informację ile czasu można czekać z odroczeniem szczepienia? Dostałam informację, że u nas infanrix pojawi się dopiero we wrześniu :/
Mała miała mieć szczepienie 10 czerwca, pediatra mówił że poczekamy jeszcze do końca lipca. Sprawdzaj sobie na stronie ktomalek, czasem coś pojawia się pojedynczego .

reklama
A ile jedzą mm Wasze dzieci? Na opakowaniu jest napisane ze 180ml - 4 razy dziennie. Moja je 5 razy dziennie 🤨 tylko zazwyczaj dwa razy 150 i 3 razy 180
Moja pije po 150 ml od niedawna, bo wcześniej piła przez tydzień po 150, potem nie dopijała i dawałam po 120. Myślę, że je z 5 max 6 razy.

Do góry