marta18691
Fanka BB :)
Ja miałam przy Natali z Ikei te białe krzesełkoJakby któras się wahała co do krzesełka z Ikei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam przy Natali z Ikei te białe krzesełkoJakby któras się wahała co do krzesełka z Ikei
Mój próbował już chrupka kukurydzianego i mu smakowałoA czemu tak szybko na 2?)kukurydziane chrupki jak dziecko nie siedzi az dziwne. Ogólnie jakieś inne metody lekarka ma.
Właśnie ja będę miała to krzesełko Siostra mi przywiozła. Dokupiłam podnóżek, matę na stolik, tylko pokrowca nie mam, muszę dokupić.Jakby któras się wahała co do krzesełka z Ikei
Dlategotez chrupkow nie chce ;/Ja zdecydowanie nie będę ich dawała. Była u mnie koleżanka i te chrupki mokre od śliny były wszędzie. Musiałam bujak i mate prac, a podłogi na kółkach być, bo to dziadostwo jak się przyklei to nie ma zmiłuj.
Zmieniłam pediatrę, może ta nie jest nienormalnaU Ciebie to widzę cyrk a nie przychodnia z tego co czasami piszesz
Gdyby nie cesarka i za małe mieszkanie, to bym chyba działałaNo pewnie kiedyś może się doczeka rodzeństwa moje to wpatrzone w Jakuba jak w obrazek
O to widziszZmieniłam pediatrę, może ta nie jest nienormalna
Gdyby nie cesarka i za małe mieszkanie, to bym chyba działała
Ja tam tylko z ikea nieraz wam pisalam nie lubię klamotów zbędnych mialam chicco chyba za 900 zł duzo zakamarków do mycia wielkieJakby któras się wahała co do krzesełka z Ikei