sandra0777
Fanka BB :)
My sie zapisalismy na basen z synkiem-zobaczymy czy mu sie spodoba-moze troche pomoze na to podwyzszone napiecie miesniowe, bo rehabilitantka nie widzi poprawy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dzisiaj zrobiłam i leżał głównie na plecach. Ile zabawy miał to głowa mała! I przy okazji się zmęczył podczas kąpieli i padł później szybko. Zabierałam się do tego żeby go tak kąpać już długo, wiec dzięki za motywację!Ja też na brzuchu, a jak nie na brzuchu, to leży na plecach, nie przytrzymuje go, tylko nie nalewam dużo wody.
Masakra, odczuwam to bardziej niż kiedykolwiek dzisiaj miałam ekstremalny kryzys. W sumie pierwszy taki od porodu... Ale to chyba kumulacja bo jestem już zmęczona też tym wykańczaniem chaty i wydawaniem pieniędzy, których nie mamy a to, że jest tak gorąco jak w piekle nie pomaga bo fizycznie czuję się okropnieTo takie prawdziwe
O kurde to sama teraz będziesz na zakupy jeździć i wogole dźwigać bo on z kręgosłupem to masakra nic nie może żeby mu tam jeszcze co gorszego nie zrobiloJa tez dzis mloda kapalam inaczej niż zawsze. Nalalam malo wody, mloda na brzuch i sie bawiła. Potem na plecy i lezala az woda byla chlodna wiec potem koniec kąpieli;p jaka ulga dla mojego kręgosłupa;D
A co do kręgosłupa. Maz mial uraz kręgosłupa piersiowego wczoraj. Skierowany do neurologa, ortopedy, na re,ona się itp. Nie moze dźwigać małej. Porazka. Jeszcze tego nam bral
Ja mam jakoś zwykły najzwyklejszy. Nie pamiętam nawet nazwy, ale bodajże z LidlaDziewczyny a jaki polecacie inhalator dla takiego maluszka?
Więc czasami świrują te monitory oddechuJa mam jakoś zwykły najzwyklejszy. Nie pamiętam nawet nazwy, ale bodajże z Lidla
Dzisiaj też mieliśmy przygodę z monitorem oddechu. Znaczy ja spalam i nic nie słyszałam, ale podobno zaczął wyć i stary poszedł do Alka przestraszony, a on w drugim kącie łóżeczka leży zadowolony i się cieszy ..
Ja mam taki i polecam. Można ustawić jakieś tam cząsteczki np na górne drogi oddechowe lub dolne. Plus irygator więc ja używam na zatoki. Mamy już 5 latDziewczyny a jaki polecacie inhalator dla takiego maluszka?
Ja też najzwyklejszy neb200 microlife.Dziewczyny a jaki polecacie inhalator dla takiego maluszka?