Maluszek001
Fanka BB :)
Mam ten samJa też najzwyklejszy neb200 microlife.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ten samJa też najzwyklejszy neb200 microlife.
O super, dziekujeJa mam taki i polecam. Można ustawić jakieś tam cząsteczki np na górne drogi oddechowe lub dolne. Plus irygator więc ja używam na zatoki. Mamy już 5 lat
U nas też była burza a mały nie spał tylko patrzył na błyskawice zaciekawiony i taki gadatliwy był że szok nawijał i nawijałJejku, w nocy było grubo u nas w Krakowie. Ściany deszczu, błyskało się tak że praktycznie jasne niebo, na szczęście w sypialni mam roletę zaciemniająca. Wiatr taki, że znowu drzewa z korzeniami powyrywalo na szczęście młody przespał bez problemu i śpi dalej
U nas nad jeziorem była dyskoteka pioruny w jezioro, 2 h były masakryczne patrzylam tylko i myslalam jak ja będę uciekać z 2 dzieci dzieciaki o dziwo spały jak zabiteJejku, w nocy było grubo u nas w Krakowie. Ściany deszczu, błyskało się tak że praktycznie jasne niebo, na szczęście w sypialni mam roletę zaciemniająca. Wiatr taki, że znowu drzewa z korzeniami powyrywalo na szczęście młody przespał bez problemu i śpi dalej
U mnie były az 3 burze młoda spać nie chciała, więc wylądowała u nas w łóżku. Stary wyspany, młoda też, tylko ja połamanaJejku, w nocy było grubo u nas w Krakowie. Ściany deszczu, błyskało się tak że praktycznie jasne niebo, na szczęście w sypialni mam roletę zaciemniająca. Wiatr taki, że znowu drzewa z korzeniami powyrywalo na szczęście młody przespał bez problemu i śpi dalej
To u nas chyba z 5 ja tylko jedna złapałam bo mnie wybudziła, ale widziałam na FB, że były jedna po drugiej. Teraz przed chwilą też była jeszcze jedna. Podobno idą ciągle ze Słowacji, wieczorem mają być kolejneU mnie były az 3 burze młoda spać nie chciała, więc wylądowała u nas w łóżku. Stary wyspany, młoda też, tylko ja połamana
A te słoiczki podaje się w temperaturze pokojowej czy je podgrzewacz?U nas w nocy na niebie dyskoteka... cale szczęście ze bylt to wylądowania między chmurami a nie do ziemi bo mialam miękkie nogi ;D
A dzis u mlodej w menu brokul. I o dziwo zaakceptowany pol sloika zjedzone ;D