Cos takiego. Moja baska tak pływała w tymTo koła na glowe sa takie smieszne jakie zamówiłas?
reklama
G
gość _199
Gość
Hahahhaha muszę to mieć !Cos takiego. Moja baska tak pływała w tym
Nie wkładam jej pod wode, ale a to na plecy ja poloze a to motorówkę jej robie to się chlapięOo fajnie ze poruszylyscie temat bo wlasnie mialam pytac czy na pampersa do kapania trzeba cos zakladac ... tez chce kupic te z rossmana.
a glowe moczysz w sensie .. zanurzasz?
sandra0777
Fanka BB :)
Tez ja mam i jest boska. Teraz na wyjazdy kupilam taki basenik/wanienke dmuchana i tez jest spoko, bo korzystamy na dworze i do mycia Zobacz ofertę: WANIENKA BRODZIK 76CM + TERMOMETR BESTWAY 51134 https://allegro.pl/oferta/wanienka-brodzik-76cm-termometr-bestway-51134-9023566883My mamy taką i pełen chill podczas kąpieli
sandra0777
U nas ten lezak tez nie zdal egzaminuJa trzymam pod paszkami o glowka na przedramieniu. Ale mloda jest już ciezka i bardzo ruchliwa i jest mega ciezko już. Kupilismy wkładkę w formie lezaka do wanienki ale nie zdal egzaminu. I szukam innego rozwiazania
sandra0777
A chodzilas na jakies zajecia w wodzie z mala? Bo ja nie mam fantazji jak taki maluch uczy sie plywac i co z nim robic w wodzie, a wanienke tez uwielbiaNo pewnie, że tak. Później poprostu ja wymywam z chloru.
sandra0777
Tez zamowilam kolko to Baby swimmer i czekam na nie-daj znac jak u Was sie sprawdzaJa wchodzę z hania, teraz nad jeziorem jesteśmy i tez mamy duży chloremzamowilam jej kółko na głowę więc będzie sama pływać
sandra0777
Chyba musze czytac do konca, bo juz widze odpowiedzi na swoje niektore pytania
My juz po szczepieniu. Mala wlasnie spi bo byla mega zmevzona. Szczepienie spoko troche płaczu i potem uśmiech. Potwierdzone, idzie ząbek, doktor kazala przejsc na mleko 2 juz i dawac miąsko z warzywkami. I chrupki kukurydziane ;D wieczorem zaproponowała zagęszczać mleko kaszkami albo klęskami żeby mloda dłużej pospala... mala ważyła dzis 8900 wczoraj skończone 5msc.
reklama
A czemu tak szybko na 2?)kukurydziane chrupki jak dziecko nie siedzi az dziwne. Ogólnie jakieś inne metody lekarka ma.My juz po szczepieniu. Mala wlasnie spi bo byla mega zmevzona. Szczepienie spoko troche płaczu i potem uśmiech. Potwierdzone, idzie ząbek, doktor kazala przejsc na mleko 2 juz i dawac miąsko z warzywkami. I chrupki kukurydziane ;D wieczorem zaproponowała zagęszczać mleko kaszkami albo klęskami żeby mloda dłużej pospala... mala ważyła dzis 8900 wczoraj skończone 5msc.