reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mojej też podaje wodę, ale chyba kupię tego bboxa żeby piła z czegoś innego niz z butelki. Żeby wiedziała że to tylko by ugasić pragnienie 😅.

A z tatusiem u nas tak samo, mała marudzi i marudzi a jak tata pojawi się na horyzoncie to uśmiech od ucha do ucha 😄.

Wogole to dziś położyłam ją na noc spać a ona płacze, krzyczy, no histeria. Pierwszy raz taka sytuacja. Jadła godzinę wcześniej i wypadło jej dzisiaj wyjątkowo 5 posiłków zamiast 6 no to mówię już nie będę jej dawać bo dopiero godzina minęła. A ona chyba wyczuła że już dzisiaj nie dostanie mleczka i takie przedstawienie zrobiła 😂, poszłam jej zrobić 90ml, zjadła i jak aniołek poszła spać 😄
😂 wiedziała, że za nim Morfeusz przyjdzie trzeba uzupełnić zapas😂
mój na noc wyjątkowo zaczął marudzić jak nie wiem co i gadać po niemowlaczemu i tak Mąż wziął go i trzyma go na udach widzi, że oczy trze dał mi smoczka. włożył zasnął. przeniósł go do łóżeczka wypluł smoczek, kwęknął i tak śpi od 20 😱
a tatuś chciał się pobawić bo wyjątkowo od rana go nie widział 😂 😂 😂

reklama
Ja Cie rozumiem, bo tez wczesniej poronilam, dlugo sie leczylismy itp, cala zaoszczedzona kase wydalam na leczenie i in vitro (chate bym sobie postawila), ale jestem wytrwala i uparta i w koncu mam swojego skarba. Wiec teraz jak przychodzi zmeczenie, to zawsze sobie mysle, ze o to tyle walczylam🤣😂
No nie dziwie się jak tyle lat się starałas😔ale teraz masz ile takie jeden koszt był in vitro

Dziewczyny wskoczyła już ktoras ze swoim maluchem w pampersy 4 ? My już po malu przechodzimy na 4 i niektóre ubrania 80. 74/80
Zdecydowanie ten czas za szybko leci. Mam wrażenie że ta moja mloda tak szybko rośnie. Q dopiero co 56 były dla niej za duże.

Dziewczyny wskoczyła już ktoras ze swoim maluchem w pampersy 4 ? My już po malu przechodzimy na 4 i niektóre ubrania 80. 74/80
Zdecydowanie ten czas za szybko leci. Mam wrażenie że ta moja mloda tak szybko rośnie. Q dopiero co 56 były dla niej za duże.
Już od ponad miesiąca młody nosi 4.
Ubrania też 74/80

Czemu te maluchy tak szybko rosną;D ja jiz tesknie za taką małą żabką;D
Ja to samo, oglądał ostatnio jego zdjęcia jak był malutki, a zaraz ma pół roku ! Teraz to tylko krzyczy i nie można go samego zostawić bo się przeturla z jednego kąta w pokoju do drugiego 🙈

Ja to samo, oglądał ostatnio jego zdjęcia jak był malutki, a zaraz ma pół roku ! Teraz to tylko krzyczy i nie można go samego zostawić bo się przeturla z jednego kąta w pokoju do drugiego 🙈
Tak, krzyczy drapie i szczypie ;D a takie to dopiero bylo male i niewinne ;p

reklama
Do góry