reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mojej też podaje wodę, ale chyba kupię tego bboxa żeby piła z czegoś innego niz z butelki. Żeby wiedziała że to tylko by ugasić pragnienie 😅.

A z tatusiem u nas tak samo, mała marudzi i marudzi a jak tata pojawi się na horyzoncie to uśmiech od ucha do ucha 😄.

Wogole to dziś położyłam ją na noc spać a ona płacze, krzyczy, no histeria. Pierwszy raz taka sytuacja. Jadła godzinę wcześniej i wypadło jej dzisiaj wyjątkowo 5 posiłków zamiast 6 no to mówię już nie będę jej dawać bo dopiero godzina minęła. A ona chyba wyczuła że już dzisiaj nie dostanie mleczka i takie przedstawienie zrobiła 😂, poszłam jej zrobić 90ml, zjadła i jak aniołek poszła spać 😄
😂 wiedziała, że za nim Morfeusz przyjdzie trzeba uzupełnić zapas😂
mój na noc wyjątkowo zaczął marudzić jak nie wiem co i gadać po niemowlaczemu i tak Mąż wziął go i trzyma go na udach widzi, że oczy trze dał mi smoczka. włożył zasnął. przeniósł go do łóżeczka wypluł smoczek, kwęknął i tak śpi od 20 😱
a tatuś chciał się pobawić bo wyjątkowo od rana go nie widział 😂 😂 😂

reklama
Ja Cie rozumiem, bo tez wczesniej poronilam, dlugo sie leczylismy itp, cala zaoszczedzona kase wydalam na leczenie i in vitro (chate bym sobie postawila), ale jestem wytrwala i uparta i w koncu mam swojego skarba. Wiec teraz jak przychodzi zmeczenie, to zawsze sobie mysle, ze o to tyle walczylam🤣😂
No nie dziwie się jak tyle lat się starałas😔ale teraz masz ile takie jeden koszt był in vitro

Dziewczyny wskoczyła już ktoras ze swoim maluchem w pampersy 4 ? My już po malu przechodzimy na 4 i niektóre ubrania 80. 74/80
Zdecydowanie ten czas za szybko leci. Mam wrażenie że ta moja mloda tak szybko rośnie. Q dopiero co 56 były dla niej za duże.

Dziewczyny wskoczyła już ktoras ze swoim maluchem w pampersy 4 ? My już po malu przechodzimy na 4 i niektóre ubrania 80. 74/80
Zdecydowanie ten czas za szybko leci. Mam wrażenie że ta moja mloda tak szybko rośnie. Q dopiero co 56 były dla niej za duże.
Już od ponad miesiąca młody nosi 4.
Ubrania też 74/80

Czemu te maluchy tak szybko rosną;D ja jiz tesknie za taką małą żabką;D
Ja to samo, oglądał ostatnio jego zdjęcia jak był malutki, a zaraz ma pół roku ! Teraz to tylko krzyczy i nie można go samego zostawić bo się przeturla z jednego kąta w pokoju do drugiego 🙈

Ja to samo, oglądał ostatnio jego zdjęcia jak był malutki, a zaraz ma pół roku ! Teraz to tylko krzyczy i nie można go samego zostawić bo się przeturla z jednego kąta w pokoju do drugiego 🙈
Tak, krzyczy drapie i szczypie ;D a takie to dopiero bylo male i niewinne ;p

reklama
Do góry