reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kocham mieszkanie na wielkim osiedlu. Jakiś chłop leży pod moimi drzwiami i gada do siebie...
To nie jest żaden sąsiad, ani nic.
Ja mieszkałam w samym centrum Krakowa obok Wawelu, tam mieliśmy mieszkanie z rodzicami. A że centrum to turyści i nawaleni lokalsi... Nie zlicze ile razy miałam całą zasiuraną wnękę przy bramie wejściowej do kamienicy 😑 raz nawet ktoś tam nasrał. Fuj!

reklama
Ja to samo, oglądał ostatnio jego zdjęcia jak był malutki, a zaraz ma pół roku ! Teraz to tylko krzyczy i nie można go samego zostawić bo się przeturla z jednego kąta w pokoju do drugiego 🙈
A my teraz jak oglądamy zdjęcia z pierwszego miesiąca to dopiero widzimy jaki był brzydki 😂😂 wtedy wydawał się śliczny orzeszek. Na szczęście rośnie piękny kawaler

Mój na początku wyglądał jak azjata. Żółta skóra i czarne oczy 🤣 miał masakryczna żółtaczkę, jak teraz tak oglądam jego zdjęcia.
Ta żółtaczka noworodkowa to jeszcze nic bo wtedy dzieci są takie pomarańczowe. Nasz mlody mial żółtaczkę cholestatyczna i w 2gim miesiącu był taki żółty, ale nie pomarańczowo żółty tylko oliwkowo żółty, jakby miał Ojca hindusa 😂 echhh ile to już miesięcy minęło, a ja mam wrażenie jakbym dopiero co urodziła

Ta żółtaczka noworodkowa to jeszcze nic bo wtedy dzieci są takie pomarańczowe. Nasz mlody mial żółtaczkę cholestatyczna i w 2gim miesiącu był taki żółty, ale nie pomarańczowo żółty tylko oliwkowo żółty, jakby miał Ojca hindusa 😂 echhh ile to już miesięcy minęło, a ja mam wrażenie jakbym dopiero co urodziła
Na zdjęciach tam tego nie widać, ale Alek jest na maksa ciemny, on ma dzielniejsza skórę od swojego ojca 🤣 jak go pierwszy raz widziała listonoszka, to pytała co on taki ciemny 🙈

reklama
💙💙💙

Załączniki

• IMG_20210713_103043.jpg
    IMG_20210713_103043.jpg
    736 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_20210713_090019.jpg
    IMG_20210713_090019.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 74
  • IMG_20210713_102844.jpg
    IMG_20210713_102844.jpg
    352,1 KB · Wyświetleń: 83