reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kocham mieszkanie na wielkim osiedlu. Jakiś chłop leży pod moimi drzwiami i gada do siebie...
To nie jest żaden sąsiad, ani nic.
Ja mieszkałam w samym centrum Krakowa obok Wawelu, tam mieliśmy mieszkanie z rodzicami. A że centrum to turyści i nawaleni lokalsi... Nie zlicze ile razy miałam całą zasiuraną wnękę przy bramie wejściowej do kamienicy 😑 raz nawet ktoś tam nasrał. Fuj!

reklama
Ja to samo, oglądał ostatnio jego zdjęcia jak był malutki, a zaraz ma pół roku ! Teraz to tylko krzyczy i nie można go samego zostawić bo się przeturla z jednego kąta w pokoju do drugiego 🙈
A my teraz jak oglądamy zdjęcia z pierwszego miesiąca to dopiero widzimy jaki był brzydki 😂😂 wtedy wydawał się śliczny orzeszek. Na szczęście rośnie piękny kawaler

Mój na początku wyglądał jak azjata. Żółta skóra i czarne oczy 🤣 miał masakryczna żółtaczkę, jak teraz tak oglądam jego zdjęcia.
Ta żółtaczka noworodkowa to jeszcze nic bo wtedy dzieci są takie pomarańczowe. Nasz mlody mial żółtaczkę cholestatyczna i w 2gim miesiącu był taki żółty, ale nie pomarańczowo żółty tylko oliwkowo żółty, jakby miał Ojca hindusa 😂 echhh ile to już miesięcy minęło, a ja mam wrażenie jakbym dopiero co urodziła

Ta żółtaczka noworodkowa to jeszcze nic bo wtedy dzieci są takie pomarańczowe. Nasz mlody mial żółtaczkę cholestatyczna i w 2gim miesiącu był taki żółty, ale nie pomarańczowo żółty tylko oliwkowo żółty, jakby miał Ojca hindusa 😂 echhh ile to już miesięcy minęło, a ja mam wrażenie jakbym dopiero co urodziła
Na zdjęciach tam tego nie widać, ale Alek jest na maksa ciemny, on ma dzielniejsza skórę od swojego ojca 🤣 jak go pierwszy raz widziała listonoszka, to pytała co on taki ciemny 🙈

reklama
💙💙💙

Załączniki

• IMG_20210713_103043.jpg
    IMG_20210713_103043.jpg
    736 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_20210713_090019.jpg
    IMG_20210713_090019.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20210713_102844.jpg
    IMG_20210713_102844.jpg
    352,1 KB · Wyświetleń: 90