Ja nie miałam z tym problemu, sprawdzało sie. Ja ze starszakiem byłam praktycznie sama bo mąż pracował na nocki odsypiał i szedł do swojego interesu i Olo był ciągle ze mną. Było to dla mnie naturalne dopóki młody nie powiedział tacie, że mama to jest biedna bo odpadł jej siusiak.Ja niestety dzisiaj do południa sama byłam i mały na leżaczku leżał w łazience na szczęście duża bo 8 m to mogłam go dalej postawić ją toaleta poranna i prysznic, był tak zaciekawiony że nawet zabawki nie tknął żadnej aż mi trochę głupio było jak się tak gapił
reklama
absolutnie podczas jazdy nie wolno go obracać ten obrót jest tylko do wsadzania dziecka albo jak jest starsze to w foteliku łatwiej było usiąść albo w trakcie postoju.Taka próba dla nas i dla małej. Ona jest super, bawiła się i spała na przemian. No i fotelik, który mogę do siebie obrócić to jest wspaniała sprawa w takiej podróży
przecież tam zapala się lampka czerwona i nie można tak jechać.
mój ma opcję jeszcze leżenia ale tak też nie można jest blokada chodzi o to że jak takie nosidło wyjmę i wepnę w wózek to mogę rozłożyć.
Proponuje obejrzeć filmiki jak to wygląda podczas zderzenia my byliśmy na takich testach zderzeniowych adac jeszcze za nim urodziłam. z przykrością przyznaje śmierć dziecka na miejscu.
oczywiście każdy robi jak uważa
marta18691
Fanka BB :)
Haha dobreJa nie miałam z tym problemu, sprawdzało sie. Ja ze starszakiem byłam praktycznie sama bo mąż pracował na nocki odsypiał i szedł do swojego interesu i Olo był ciągle ze mną. Było to dla mnie naturalne dopóki młody nie powiedział tacie, że mama to jest biedna bo odpadł jej siusiak.
U mnie to samo, jak po calym dniu patrzenia na matke pojawia sie Tata to od razu konczy sie stękanie i inny humor jest.Ja całe dnie sama, więc często tak robię jak coś gotuje to go niedaleko kładę żeby widział, ale był w bezpiecznej odległości. Albo jak cwicze to swoją matę obok jego i jazda. Teraz mamy sajgon bo musimy szybko wykończyć chatę to mojego często nie ma też wieczorami i w sumie wtedy najgorzej bo ja już młodemu nie wystarczam i przydałby się ojciec ale dajemy radę
kurczę dzisiaj mieliśmy dziwna sytuację wyszlam z małym na spacer pospał trochę oczywiście jakiś pies go obudził i był taki ospały aż do domu. przyszliśmy do domu dałam mu wody i pił jak szalony 50 ml Wypił zabrałam mu bo zaraz karmienie no i Wypił też całe Mleczko 150 ml a ostatnio nie chciał pićchyba będę zabierać bbox ze sobą. miałyście coś takiego? zabieracie maleństwu wodę?
no i dodam że momentalnie po wodzie ożył
G
gość _199
Gość
No ja cały czas daje, już to mówiłam kiedyś. Od samego początku mu dawałam wodę. W te upały faktycznie portrafi się do butli dossac.kurczę dzisiaj mieliśmy dziwna sytuację wyszlam z małym na spacer pospał trochę oczywiście jakiś pies go obudził i był taki ospały aż do domu. przyszliśmy do domu dałam mu wody i pił jak szalony 50 ml Wypił zabrałam mu bo zaraz karmienie no i Wypił też całe Mleczko 150 ml a ostatnio nie chciał pićchyba będę zabierać bbox ze sobą. miałyście coś takiego? zabieracie maleństwu wodę?
rosenberg
To stękanie pod wieczór jest straszne jęczy i jęczy, skrzeczy jak potwór a jak ojciec się pojawi to nagle banan no cóż, muszę się z tym pogodzićU mnie to samo, jak po calym dniu patrzenia na matke pojawia sie Tata to od razu konczy sie stękanie i inny humor jest.
rosenberg
Właśnie kupiliśmy płytki do kuchni w jakiejś mega promocji 13zl/metr naczelni Grażynka i Janusz biznesu
A młody wytrzymał prawie 2h chodzenia po budowlanych, jestem z niego dumna jak wsiedliśmy juz do auta to tak go oboje chwaliliśmy, że aż się cały trząsł że śmiechu
A młody wytrzymał prawie 2h chodzenia po budowlanych, jestem z niego dumna jak wsiedliśmy juz do auta to tak go oboje chwaliliśmy, że aż się cały trząsł że śmiechu
Maluszek001
Brokuł dzisiaj wszedł młodej elegancko. tylko ojciec jęczał "jaaak too śmierdzi"
reklama
kwiatek250
Oczywiście, że nie wolno, ale jak dziecko ma moment marudzenia i ja mogę ją obrócić do siebie i zrobić parę śmiesznych min albo pomachać ulubionym motylkiem i ona potzm jest happy przez kolejne pół godziny, to ja z tego korzystam... Tak, wiem, to jest tylko dla wygody wsadzania i wysadzania dziecka, ale ja korzystałam też w kryzysowych sytuacjach i świetnie mi się sprawdziło. I spokojnie, ja mam świadomość, że nie jestem idealną mamąabsolutnie podczas jazdy nie wolno go obracać ten obrót jest tylko do wsadzania dziecka albo jak jest starsze to w foteliku łatwiej było usiąść albo w trakcie postoju.
przecież tam zapala się lampka czerwona i nie można tak jechać.
mój ma opcję jeszcze leżenia ale tak też nie można jest blokada chodzi o to że jak takie nosidło wyjmę i wepnę w wózek to mogę rozłożyć.
Proponuje obejrzeć filmiki jak to wygląda podczas zderzenia my byliśmy na takich testach zderzeniowych adac jeszcze za nim urodziłam. z przykrością przyznaje śmierć dziecka na miejscu.
oczywiście każdy robi jak uważa