G
gość _199
Gość
Moim marzeniem jest aby poszedł spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój już drzemie godzinę. Ale spal tylko 8h w nocy, więc może wymęczony.Moim marzeniem jest aby poszedł spać
Ja do in vitro podchodzilam 8 razy i mialam 13 transferow, wczesniej inseminacje, tona badan genetycznych i immunologicznych i w koncu sie udaloNo nie dziwie się jak tyle lat się starałasale teraz masz ile takie jeden koszt był in vitro
To dużo razy ale ważne że się udałoJa do in vitro podchodzilam 8 razy i mialam 13 transferow, wczesniej inseminacje, tona badan genetycznych i immunologicznych i w koncu sie udalo
Ja myślę że za jakieś 2tyg będziemy 4nosic 3z lupilu zużywamDziewczyny wskoczyła już ktoras ze swoim maluchem w pampersy 4 ? My już po malu przechodzimy na 4 i niektóre ubrania 80. 74/80
Zdecydowanie ten czas za szybko leci. Mam wrażenie że ta moja mloda tak szybko rośnie. Q dopiero co 56 były dla niej za duże.
To się nie wyprze jak podobny do ojcaAż tak to nie, bo by mnie stary posądzał o to skąd na pewno się mały wziął na szczęście do ojca podobny, po mnie ma tylko oczy i karnację.
Śliczna!Chwale sie i ja, dzisiaj 5msc !