reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój ostatnio 1dzien nie robił na 2dzien widzę że tłoczy coś 🙈i go przebieram 1pielucha cała w kupie i patrzę a ten dalej robi i leci jak lody włoskie 😂😂😂2poszla a ten dalej kręci 😆niewiem skąd ten synek wycisnął tyle tego 😂
Moja wróciła do pierwszych dni życia i robi od 2 do 4 dziennie 😂 rano mi zasrała pieluchę muślinową i w sumie dobrze, że nie moje prześcieradło, bo nad ranem do nas wzięłam 😂

reklama
Moja wróciła do pierwszych dni życia i robi od 2 do 4 dziennie 😂 rano mi zasrała pieluchę muślinową i w sumie dobrze, że nie moje prześcieradło, bo nad ranem do nas wzięłam 😂
U nas rano po zrzuceniu bomby ojciec wziął na zmianę pieluchy (chwilę odczekalismy bo często idzie druga kolejka niedługo po pierwszej 😂) i mówię mu, że na pewno przesrane wszystko jest. Zmienił pieluchę i mi oddał dziecko, ja patrzę a z tyłu na piżamce żółta plama bo tata nie skumał, że jak z pieluszki się wylewa to przecież wszystko będzie brudne i mi go oddał do łóżka takiego obsranego

U nas rano po zrzuceniu bomby ojciec wziął na zmianę pieluchy (chwilę odczekalismy bo często idzie druga kolejka niedługo po pierwszej 😂) i mówię mu, że na pewno przesrane wszystko jest. Zmienił pieluchę i mi oddał dziecko, ja patrzę a z tyłu na piżamce żółta plama bo tata nie skumał, że jak z pieluszki się wylewa to przecież wszystko będzie brudne i mi go oddał do łóżka takiego obsranego
akcję z kupą są najlepsze. Mojego brata syn jak Go odpieluchowywali to zdjął spodenki i na dywanie zrobił A potem podszedł do mojej szwagierki przy gościach jak gdyby nigdy nic mówi mama kupa tam ale wszyscy zaliczyli zdziwko - miał wtedy 2 lata 😂😂😂

akcję z kupą są najlepsze. Mojego brata syn jak Go odpieluchowywali to zdjął spodenki i na dywanie zrobił A potem podszedł do mojej szwagierki przy gościach jak gdyby nigdy nic mówi mama kupa tam ale wszyscy zaliczyli zdziwko - miał wtedy 2 lata 😂😂😂
To moja tak robiła albo w majty albo gdzieś w kącie bo na nocnik nie chciała😂😂😂kilka dni tak miała przesrała wszystkie galoty i mówię jej że nie ma co ubrać albo będzie na golasa chodziła lub na nocnik zacznie robić i zaczęła robić na nocnik 😁

chyba bym zabiła 😂

Mój starszy też nie chciał na nocnik. Z pieluchy odrazu na sedes. Kupiliśmy mu nakładkę i był kilka razy z nami zobaczyć że mama i tata siadają na WC i tak poszło :)

reklama
Mój starszy też nie chciał na nocnik. Z pieluchy odrazu na sedes. Kupiliśmy mu nakładkę i był kilka razy z nami zobaczyć że mama i tata siadają na WC i tak poszło :)
No moja Natalia niestety uparta jest i ma nocnik do niedawna robiła 🙈już nic nie pomagało krzyczenie chowanie nocnika 🙊🤣 aż wkoncu dałam spokój i sama zaczęła siadać na nakładkę on bała się od samego początku więc ciężka przeprawa z nią była a 4lata skończyła 😂

Do góry