reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas jak jest przestój 1 dzień to potem już ledwo ta pielucha wytrzymuje... A co by było po 4 dniach to ja wolę nie myśleć🤯
U nas raz jak zrobila kupe po trzech dniach to niezly byl armagedon. 😳 dlatego az sie boje co z niej teraz wyjdzie. Jestesmy na wyjezdzie, wzielam dwoe pary ciuszkow na przebranie 🤭

U nas raz jak zrobila kupe po trzech dniach to niezly byl armagedon. 😳 dlatego az sie boje co z niej teraz wyjdzie. Jestesmy na wyjezdzie, wzielam dwoe pary ciuszkow na przebranie 🤭
Mój ostatnio 1dzien nie robił na 2dzien widzę że tłoczy coś 🙈i go przebieram 1pielucha cała w kupie i patrzę a ten dalej robi i leci jak lody włoskie 😂😂😂2poszla a ten dalej kręci 😆niewiem skąd ten synek wycisnął tyle tego 😂

Dziewczyny przesyłam chwile grozy... Alarm w łóżeczku się odpalalil. Podbiegłam do lozeczka, szybko ja wyciągałam. Dmuchałam w twarz i trzęsłam jak lalkę. Ciemno jak w dupie i dopiero zapaliłam światło to patrzyła się na mnie wieclce zdziwiona. Nie wiem czy sprzęt zwariował, nie wiem czy się przydusiła na brzuchu.... Wiem jedno cala się trzese i placze.juz nie usnę nawet na sekundę...
A na instrukcji nie ma jakiejs informacji o marginesie bledu lub co moze cos takiego powodowac?

QUOTE="Tola90, post: 21393448, member: 200219"]
A na instrukcji nie ma jakiejs informacji o marginesie bledu lub co moze cos takiego powodowac?
[/QUOTE]
Zaraz poczytam

Dziewczyny przesyłam chwile grozy... Alarm w łóżeczku się odpalalil. Podbiegłam do lozeczka, szybko ja wyciągałam. Dmuchałam w twarz i trzęsłam jak lalkę. Ciemno jak w dupie i dopiero zapaliłam światło to patrzyła się na mnie wieclce zdziwiona. Nie wiem czy sprzęt zwariował, nie wiem czy się przydusiła na brzuchu.... Wiem jedno cala się trzese i placze.juz nie usnę nawet na sekundę...
współczuję☹️
jeden raz i na e trwało długo tj 15 s nie ma powodów do niepokoju
w 1 ms ż mieliśmy 3 takie epizody potem 2 ms ż dwa razy teraz odpukać już nic
była seria badań i badanie snu nic nie wyszło 🙄
monitor nadal używamy babysense
reakcja twoja hmmm moja była taka sama 🤪 więc nie oceniam ale wiedz że niezłe gadanie mialam u neurologa 😂 niestety za każdym razem reagowałam podobnie (no bez potrząsania to tylko raz) nie wiem to chyba taki odruch 🤷🏻‍♀️
musisz po obserwować jak się powtórzy to neurolog oby nie.

Nie wiem co bylo przycxyna-zawsze jak Mlodego wyciagnelam to byl taki jakby “zaspany” ale poza wyciagnieciem nic nie musialam robic. Wspominalam o tym lekarzom jak bylismy w szpitalu i zbadali go i powiedzieli, ze nic mu nie jest i nie ma czym sie martwic, a czujnik to nie kardiomonitor i nie jest w 100% wiarygodny.
dziwni lekarze🤨 nas po 2 skierował neurolog na badania co prawda mój dziwni i u nich występują częściej bezdechy ale nie wiem czy to robi różnicę

współczuję☹️
jeden raz i na e trwało długo tj 15 s nie ma powodów do niepokoju
w 1 ms ż mieliśmy 3 takie epizody potem 2 ms ż dwa razy teraz odpukać już nic
była seria badań i badanie snu nic nie wyszło 🙄
monitor nadal używamy babysense
reakcja twoja hmmm moja była taka sama 🤪 więc nie oceniam ale wiedz że niezłe gadanie mialam u neurologa 😂 niestety za każdym razem reagowałam podobnie (no bez potrząsania to tylko raz) nie wiem to chyba taki odruch 🤷🏻‍♀️
musisz po obserwować jak się powtórzy to neurolog oby nie.
Mocno nie trzaslam, ale dmuchanie podobno jest dobre. Mam nadzieję, że nigdy wiecej się to nie powtórzy. Chwila grozy. A jak lekarz kazał ci reagować

reklama
Mocno nie trzaslam, ale dmuchanie podobno jest dobre. Mam nadzieję, że nigdy wiecej się to nie powtórzy. Chwila grozy. A jak lekarz kazał ci reagować
podejść nie ruszać ruszać w twarz albo ruszyć nóżka, położyć rękę zobaczyć czy klatka się unosi.
dopiero jak nie skutkuje głowa przez kolano i plecki klepiemy
dwa razy mi się tak udało 😉
to jest tak adrenalina że się odruchowo robi co czuje niestety.
oby wam się nie przydarzyło już nigdy bo to jest straszne.

Do góry