reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas jak jest przestój 1 dzień to potem już ledwo ta pielucha wytrzymuje... A co by było po 4 dniach to ja wolę nie myśleć🤯
U nas raz jak zrobila kupe po trzech dniach to niezly byl armagedon. 😳 dlatego az sie boje co z niej teraz wyjdzie. Jestesmy na wyjezdzie, wzielam dwoe pary ciuszkow na przebranie 🤭

U nas raz jak zrobila kupe po trzech dniach to niezly byl armagedon. 😳 dlatego az sie boje co z niej teraz wyjdzie. Jestesmy na wyjezdzie, wzielam dwoe pary ciuszkow na przebranie 🤭
Mój ostatnio 1dzien nie robił na 2dzien widzę że tłoczy coś 🙈i go przebieram 1pielucha cała w kupie i patrzę a ten dalej robi i leci jak lody włoskie 😂😂😂2poszla a ten dalej kręci 😆niewiem skąd ten synek wycisnął tyle tego 😂

Dziewczyny przesyłam chwile grozy... Alarm w łóżeczku się odpalalil. Podbiegłam do lozeczka, szybko ja wyciągałam. Dmuchałam w twarz i trzęsłam jak lalkę. Ciemno jak w dupie i dopiero zapaliłam światło to patrzyła się na mnie wieclce zdziwiona. Nie wiem czy sprzęt zwariował, nie wiem czy się przydusiła na brzuchu.... Wiem jedno cala się trzese i placze.juz nie usnę nawet na sekundę...
A na instrukcji nie ma jakiejs informacji o marginesie bledu lub co moze cos takiego powodowac?

QUOTE="Tola90, post: 21393448, member: 200219"]
A na instrukcji nie ma jakiejs informacji o marginesie bledu lub co moze cos takiego powodowac?
[/QUOTE]
Zaraz poczytam

Dziewczyny przesyłam chwile grozy... Alarm w łóżeczku się odpalalil. Podbiegłam do lozeczka, szybko ja wyciągałam. Dmuchałam w twarz i trzęsłam jak lalkę. Ciemno jak w dupie i dopiero zapaliłam światło to patrzyła się na mnie wieclce zdziwiona. Nie wiem czy sprzęt zwariował, nie wiem czy się przydusiła na brzuchu.... Wiem jedno cala się trzese i placze.juz nie usnę nawet na sekundę...
współczuję☹️
jeden raz i na e trwało długo tj 15 s nie ma powodów do niepokoju
w 1 ms ż mieliśmy 3 takie epizody potem 2 ms ż dwa razy teraz odpukać już nic
była seria badań i badanie snu nic nie wyszło 🙄
monitor nadal używamy babysense
reakcja twoja hmmm moja była taka sama 🤪 więc nie oceniam ale wiedz że niezłe gadanie mialam u neurologa 😂 niestety za każdym razem reagowałam podobnie (no bez potrząsania to tylko raz) nie wiem to chyba taki odruch 🤷🏻‍♀️
musisz po obserwować jak się powtórzy to neurolog oby nie.

Nie wiem co bylo przycxyna-zawsze jak Mlodego wyciagnelam to byl taki jakby “zaspany” ale poza wyciagnieciem nic nie musialam robic. Wspominalam o tym lekarzom jak bylismy w szpitalu i zbadali go i powiedzieli, ze nic mu nie jest i nie ma czym sie martwic, a czujnik to nie kardiomonitor i nie jest w 100% wiarygodny.
dziwni lekarze🤨 nas po 2 skierował neurolog na badania co prawda mój dziwni i u nich występują częściej bezdechy ale nie wiem czy to robi różnicę

współczuję☹️
jeden raz i na e trwało długo tj 15 s nie ma powodów do niepokoju
w 1 ms ż mieliśmy 3 takie epizody potem 2 ms ż dwa razy teraz odpukać już nic
była seria badań i badanie snu nic nie wyszło 🙄
monitor nadal używamy babysense
reakcja twoja hmmm moja była taka sama 🤪 więc nie oceniam ale wiedz że niezłe gadanie mialam u neurologa 😂 niestety za każdym razem reagowałam podobnie (no bez potrząsania to tylko raz) nie wiem to chyba taki odruch 🤷🏻‍♀️
musisz po obserwować jak się powtórzy to neurolog oby nie.
Mocno nie trzaslam, ale dmuchanie podobno jest dobre. Mam nadzieję, że nigdy wiecej się to nie powtórzy. Chwila grozy. A jak lekarz kazał ci reagować

reklama
Mocno nie trzaslam, ale dmuchanie podobno jest dobre. Mam nadzieję, że nigdy wiecej się to nie powtórzy. Chwila grozy. A jak lekarz kazał ci reagować
podejść nie ruszać ruszać w twarz albo ruszyć nóżka, położyć rękę zobaczyć czy klatka się unosi.
dopiero jak nie skutkuje głowa przez kolano i plecki klepiemy
dwa razy mi się tak udało 😉
to jest tak adrenalina że się odruchowo robi co czuje niestety.
oby wam się nie przydarzyło już nigdy bo to jest straszne.

Do góry