reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie cały czas pada i jest 17 stopni. To jest moja temperatura 🥰🥰
Zazdroszcze, u nas po dwoch burzach ciagle 30. Ja nie znosze takich upałów, mysle ze mala tez dlatego tak zle śpi. Dzisiaj w nocy otworzylam okno na cala szerokosc i troche sie przechlodzilo w sypialni....

Ale jutro znowu 30 stopni n
u nas na dzisiaj nadają 33. a w obecnej chwili w słońcu jest 34,2... Piekło dosłownie. Siedzimy w domu i się nie ruszamy. i taka temperatura mimo że codziennie są burze ;/ Na pocieszenie wczoraj mąż mi włączył film o pingiwnach i kazał się cieszyć pogodą hahah

Dziewczyny, u nas 4 dni bez kupy, jest sie czym martwic? 😳
U mnie zawsze jak jest zastój to potem leci jak z armaty 🤭 tak mi łóżeczko ubrudził, że drugi dzień się wszystko moczy. Tylko materac ocalał, bo mam prześcieradło z ceratą v
U nas jakoś tak w drugim miesiącu przez tydzień nie robił. I podobno tak się może zdarzyć, także luz :) jak po tygodniu nie zrobi wtedy lepiej się skonsultować z lekarzem
Podobno do dwóch tyg może nie robić b

reklama
Do góry