reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie cały czas pada i jest 17 stopni. To jest moja temperatura 🥰🥰
Zazdroszcze, u nas po dwoch burzach ciagle 30. Ja nie znosze takich upałów, mysle ze mala tez dlatego tak zle śpi. Dzisiaj w nocy otworzylam okno na cala szerokosc i troche sie przechlodzilo w sypialni....

Ale jutro znowu 30 stopni n
u nas na dzisiaj nadają 33. a w obecnej chwili w słońcu jest 34,2... Piekło dosłownie. Siedzimy w domu i się nie ruszamy. i taka temperatura mimo że codziennie są burze ;/ Na pocieszenie wczoraj mąż mi włączył film o pingiwnach i kazał się cieszyć pogodą hahah

Dziewczyny, u nas 4 dni bez kupy, jest sie czym martwic? 😳
U mnie zawsze jak jest zastój to potem leci jak z armaty 🤭 tak mi łóżeczko ubrudził, że drugi dzień się wszystko moczy. Tylko materac ocalał, bo mam prześcieradło z ceratą v
U nas jakoś tak w drugim miesiącu przez tydzień nie robił. I podobno tak się może zdarzyć, także luz :) jak po tygodniu nie zrobi wtedy lepiej się skonsultować z lekarzem
Podobno do dwóch tyg może nie robić b

reklama
Do góry