reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
No coś tam wody piłam, ale nie aż tyle. dopiero jak do domu wróciłam to mnie suszyć mega zaczęło chyba w weekend muszę poćwiczyć żebym za 2 tygodnie na panieńskim po jednym drinku nie padłaNie pomyslalam o tym, że po takiej przerwie od razu może być kac a piłaś wode? Bo ja zawsze z alko piję wodę litrami, tj na każde pół litra piwa litr wody i potem kac dużo mniejszy
Maluszek001
Fanka BB :)
Powiem Ci, że moje KP jest już na końcówce. Przystawiam młodą co drugi dzień na chwilkę (wczoraj czułam że kanalik pełen i aż bolało). Mleka już mam baaaardzo mało a i tak z drugiej piersi samo wypływa. Więc chyba do samego końca tak jest...Dziewczyny kp - czy u Was nadal wyciek z drugiej piersi podczas karmienia? Juz chyba sie pogodzilam z tym ze tak bedzie do momentu odstawienia A tak chetnie zrzucilabym biustonosz, zawsze po domu chodzilam bez
G
gość _199
Gość
Ja już od kilku miesięcy nie mam wycieku. Może kup kolektor ?Dziewczyny kp - czy u Was nadal wyciek z drugiej piersi podczas karmienia? Juz chyba sie pogodzilam z tym ze tak bedzie do momentu odstawienia A tak chetnie zrzucilabym biustonosz, zawsze po domu chodzilam bez
U mnie nie ma, chodze w domu bez biustonoszaDziewczyny kp - czy u Was nadal wyciek z drugiej piersi podczas karmienia? Juz chyba sie pogodzilam z tym ze tak bedzie do momentu odstawienia A tak chetnie zrzucilabym biustonosz, zawsze po domu chodzilam bez
Dziewczyny u mnie noc tragiczna. 3 burze przez całą noc, wieczorem pioruny naparzaly ze aż strach. Mloda nie mogla usnac, w nocy często się przebudzala mega spocona mimo ze balkon i okno otwarte. Ja tez ledwo chodzilam bo a to smok a to woda a to mleko. A za godzinę ide w odwiedziny do swojej pracy.. ledwo zyje jak na złość. A jeszcze od rana znow pochmurno, burzowo i deszczowo.
Ja już od kilku miesięcy nie mam wycieku. Może kup kolektor ?
rany, zazdroszcze...U mnie nie ma, chodze w domu bez biustonosza
właśnie u mnie nie ma dużo tego wycieku, kilka kropel. Ale stanik ubabrany i mokry jesli nie mam wkładki laktacyjnej.
eh, wygląda na to że chyba sprawa indywidulana. Jeszcze jedna moja koleżanka mi własnie pisała, że miałą tak do końca karmienia piersią :/Powiem Ci, że moje KP jest już na końcówce. Przystawiam młodą co drugi dzień na chwilkę (wczoraj czułam że kanalik pełen i aż bolało). Mleka już mam baaaardzo mało a i tak z drugiej piersi samo wypływa. Więc chyba do samego końca tak jest...
Uważaj na te zapełnione kanaliki, troche się naczytałam o tym jak miałm z tym problem, żeby ropień sie z tego nie zrobił. Mi kilka koleżanek poleciło wziąć 10min-owy prysznic w gorącej wodzie przed karmieniem, zrobiłam tak dwa razy i jakoś ta pierś sie odetkała. Aczkolwiek od tego momentu mam problem ze ciągle z nią jest coś nie tak... a to mała ssie tak, że aż .. może nie boli, ale czuje dyskomfort... a czasami nie chce z tej piersi jeść... czekam do momentu aż sie będziemy odstawiać...
rany ja czekam na burze, dzisiaj miają być... póki co 30 stopni, dramat !!!!Dziewczyny u mnie noc tragiczna. 3 burze przez całą noc, wieczorem pioruny naparzaly ze aż strach. Mloda nie mogla usnac, w nocy często się przebudzala mega spocona mimo ze balkon i okno otwarte. Ja tez ledwo chodzilam bo a to smok a to woda a to mleko. A za godzinę ide w odwiedziny do swojej pracy.. ledwo zyje jak na złość. A jeszcze od rana znow pochmurno, burzowo i deszczowo.
reklama
Dziewczyny, które przeszły już na spacrówke, pokażcie jak to u Was wygląda?? wozicie dzieci zupełnie na płasko czy w pozycji półleżącej. Co raz bardziej mnie kusi ta opcja. Kupiliśmy adaptery do wózka, tak że mozemy w kółka włożyć fotelik i mała nam przysypia jak ją tak wozimy super opcja, jestem zła że nie wiedziałam wcześniej, że jest coś takiego !!!