Nie boję się że z przejedzenia kochana ttlko zmiana mleczkaJa kiedyś pani doktor powiedziałam, że boję się o brzuszek Élodie jak tak dużo zje, a ona mi odpowiedziała, że takich małych dzieci brzuszki nie bolą z przejedzenia, bo one jak za dużo zjedzą to uleją lub zwymiotują nadmiar
reklama
U mnie po mleku spala jak aniolek wstala tylko 2 razy to dla mnie jak wakacjeMasakra, pobudka co godzine .... umieram a tak juz zaczynala ladnie zasypiac (w sensie co 2,5h sie budzila, dla mnie luksus ).
kwiatek250
Fanka BB :)
Aaaa to co innegoNie boję się że z przejedzenia kochana ttlko zmiana mleczka
rosenberg
Nie pomyslalam o tym, że po takiej przerwie od razu może być kac a piłaś wode? Bo ja zawsze z alko piję wodę litrami, tj na każde pół litra piwa litr wody i potem kac dużo mniejszyTez sie tego doczekać nie mogłam! iii wypiłam 2 piwa i kac morderca mnie dopadł co się ze mną stało?!
rosenberg
O kurde, kusiszU mnie po mleku spala jak aniolek wstala tylko 2 razy to dla mnie jak wakacje
Moj np organizm zawsze kaca ma dużego i nie zależnie ile wypije ale aperol mi się marzy!Nie pomyslalam o tym, że po takiej przerwie od razu może być kac a piłaś wode? Bo ja zawsze z alko piję wodę litrami, tj na każde pół litra piwa litr wody i potem kac dużo mniejszy
Michalina_25
u nas też kolejna ciężka noc… ja nie wiem o co mu chodziMasakra, pobudka co godzine .... umieram a tak juz zaczynala ladnie zasypiac (w sensie co 2,5h sie budzila, dla mnie luksus ).
Może za głęboko sobie wsadza? Mój lubi tak ręce głęboko pakować a potem się krztusi albo ostatnio łyżeczkę sobie wcisnął jak mu witaminę dawałam, a potem ma odruch wymiotnyna dzień dzisiejszy tak stwierdzam przy innych tego nie ma
Będziemy próbować chociaż chyba nic z tego, co się przebudziłam to na niej nie leżał Pewnie pół nocy leżał bez niej, ale chociaż przespał ładnie, dopiero niedawno się obudził i pierwsze mleczko wjechało, a zasnął koło 22dlatego wybieram zdrowsze opcje jak ksylitol albo daktyle albo banany
z poduszka u nas to samo więc odpuściłam spanie w nocy ale może Ci się uda przyzwyczaić go
u mnie dopiero zasnal marudzenie cała noc ząbki idę w kimę
reklama
Rany, to chyba duzo sikasz na imprezachNie pomyslalam o tym, że po takiej przerwie od razu może być kac a piłaś wode? Bo ja zawsze z alko piję wodę litrami, tj na każde pół litra piwa litr wody i potem kac dużo mniejszy