reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Masakra, pobudka co godzine .... umieram 😭😭😭 a tak juz zaczynala ladnie zasypiac (w sensie co 2,5h sie budzila, dla mnie luksus 🤣).

U niestety żyrafka stała stała się nie bezpieczna po kilkukrotnym zakrzsztuszeniu ☹️ wolę okragle dawać z bambusa kupiłam dwa
Żyrafka niebezpieczna? Moja też się przy niej czasem krztusi, ale to nie przez żyrafę,a nadmiar własnej śliny...🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
@Tola90 przyszło mi dziś mleko. Właśnie zjadla nocna porcję i o dziwo zjadla 120!! Zawsze zjadała max 90, także chyba jej smakuje. Oby tylko brzuszek nie bolal😀
Ja kiedyś pani doktor powiedziałam, że boję się o brzuszek Élodie jak tak dużo zje, a ona mi odpowiedziała, że takich małych dzieci brzuszki nie bolą z przejedzenia, bo one jak za dużo zjedzą to uleją lub zwymiotują nadmiar😀

reklama
Syrop glukozowo-fruktozowy jest praktycznie we wszystkim (nie tylko w słodyczach), nawet w produktach bio, eko, ale wtedy ekologiczny dają 😂 kiedyś też miałam fazę, że go unikałam jak ognia, a w zasadzie jest tak samo niezdrowy jak zwykły cukier, więc w granicach rozsądku nie ma większego wpływu na zdrowie. Jak nie syrop to coś innego, niestety 🤷 osobiście doszłam do momentu, w którym jak mam na coś ochotę to to jem, nie czytam nałogowo składów, ale staram się zachowywać właściwe proporcje między pożywnym jedzeniem a syfem 👍
Edit: nie udało się położyć o 23 😂 do tego mały zjechał przed chwilą z poduszki tej na główkę i leżał tak dziwnie wygięty, przełożyliśmy go, potem znów zjechał, znów przekładka na poduchę i się obudził, pierwszy raz tak w ryk 🙈 aktualnie chyba zasypia, ale coś głośno ciumka smoczka, zobaczymy czy do rana wytrzyma.
dlatego wybieram zdrowsze opcje jak ksylitol albo daktyle albo banany 😜
z poduszka u nas to samo więc odpuściłam spanie w nocy 🙄 ale może Ci się uda przyzwyczaić go 😂
u mnie dopiero zasnal marudzenie cała noc ząbki 😭 idę w kimę

Do góry