Wyrosnie z tego chociaz moją 5 latka bardzo nie lubi myc głowyno ja na pewno nie kupię bo moje dziecko nie cierpi mieć czegokolwiek na głowie i samo jej mycie nie należy do przyjemnych nie wiem jak to będzie na rowerze i rolkach ale mamy jeszcze czas
reklama
Szybko zacząłTo ja bym musiała mu już zakładać, bo zdążył już walnąć główką o kant stolika tak mi się wyginał ale mama łyżkę przyłożyła i nawet śladu nie miał, stare sprawdzone metody najlepsze
Super, to daj znac jak po nocy i byly jakies grudki? Faktycznie takie tluste to mleko?@Tola90 przyszło mi dziś mleko. Właśnie zjadla nocna porcję i o dziwo zjadla 120!! Zawsze zjadała max 90, także chyba jej smakuje. Oby tylko brzuszek nie bolal
Grudek nie widzialam, ale tłuste jest musze kupic szczotkę do butelki i plynSuper, to daj znac jak po nocy i byly jakies grudki? Faktycznie takie tluste to mleko?
sandra0777
Fanka BB :)
No wlasnie te ogladalam. Dzieki, ale tez mysle, ze Mlody nie da sobie zalozyc, bo nie lubi czapek. Jedziemy na wakacje-on chodzi spac o 20:00, wiec chcemy gdzies wychodzic z nim w wozku wieczorem i szukam alternatywy, zeby go nie wybudzac.Ja mam te. Mlodej wygodnie nie było w nich. Więc zatkalam jej zwykłymi korkami uszy i ubralam opaskę jak usnęła
sandra0777
Ja mam ta zyrafke z takimi dwoma uchwytami po bokach, to nie wlozy jej tak do buzi-a te boczki tez chetnie obgryza.U niestety żyrafka stała stała się nie bezpieczna po kilkukrotnym zakrzsztuszeniu wolę okragle dawać z bambusa kupiłam dwa
sandra0777
Moja kolezanka uzywa tego dla dziecka, bo jej synek ma bardzo duza i ciezka glowe i niestety obija sie przy raczkowaniu-podobno fizjo im zalecila.o Kochana jest tyle rzeczy że ho ho ho kiedyś to nie było
zobacz co znalazłam ostatnio
Zobacz ofertę: CHICCO KASK OCHRONNY NA GŁOWĘ DO NAUKI CHODZENIA https://allegro.pl/oferta/chicco-kask-ochronny-na-glowe-do-nauki-chodzenia-8305036847
O mamo to chyba tylko mój taki żarłok, że na porcję zjada 180ml ale z 30ml trzeba liczyć, że uleje@Tola90 przyszło mi dziś mleko. Właśnie zjadla nocna porcję i o dziwo zjadla 120!! Zawsze zjadała max 90, także chyba jej smakuje. Oby tylko brzuszek nie bolal
reklama