a ok jak się mieści w cm to git mi też mówiła żeby nie cały czas tylko po kilka godzin go kłaśćAle to nie jest większa niż potrzeba, bo rozmiar M jest na główkę 42-49cm, a mój ma już 43cm. Zamówiłam M. Jak się do wózka nie zmieści to trudno, głównie i tak chodzi o noc i leżenie w ciągu dnia na macie, bo tam spędza najwięcej czasu leżąc. Podobno jak dziecko osiąga rozmiar główki 42cm to od tego czasu jeszcze pół roku można tą S używać, do 10 miesiąca, ale ja wolałam wziąć większą, bo rozmiarowo to jest tylko po 1cm różnicy w długości i szerokości między S a M, a jednak posłuży do 18 miesiąca no i wymiar główki Czarusia już się łapie na M.
Ja mam wózek Maxi Cosi Andora, w gondoli też już się ledwo mieści, może w spacerówce będzie więcej miejsca, to mu wcisnę tą poduchę
to daj znać jak z nocami bo powiem Ci, że mój w nocy kompletnie nie chce na niej spać
w dzień tak ale noc to była masakra przy 3 pobudce wzięłam w cholerę rzuciłam w kąt tą poduszkę
eee to wózek też fajny szczególnie spacerówka od 1 ms życia mi to zależało żeby wszystko było składane nawet gondola miejsce w bagażniku
teraz w sumie się zastanawiamdo końca lipca mały fizjo i w końcu jedziemy na upragnione wakacje jak ja się z tym spakuje bo na 2 ms to nie wiem