reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
A tak z innej beczki-czy macie nadal na brzuchu linea negra?
A ile masz lat?

Ehh już sama nie wiem czy wolę żeby ciągiem przesypiał więcej godzin ale wstawał o 6, czy spał do 9 i wstawal co 3 h. I tak i tak jestem niewyspana.

Dziewczyny co Wy piszecie, wszystkie jesteście mlode i zadbane !;) i macie mega dzieciaki ;p ja mam 28 w tym roku i wogole się tak nie vzuje. Mam wrażenie że wiekiem stanęłam gdzies w liceum ;D i bardzo tesknie za czasem liceum. To byl dla mnie najlepszy czas. I z drugiej strony mam wrażenie że za długo zwlekałam z dzieckiem bo jesteśmy po ślubie 5 lat i teraz oboje musieliśmy wyjsc ze strefy komfortu. A moja mloda dostala uczulenia chyba na dynie ze sloiczka i pol nocy nie spala. A drugie pol bo sie przekręciła w łóżeczku na brzuch i uderzyła glowa w szczebelki :D jestem jak zoombue

reklama
Była niegrzeczna 😂nie no żartuje. Moja mama pomijając, że jest po udarze ma słabo sprawna rękę prawa. To ma już pilnie biodro do roboty ledwo chodzi
Niech robi to biodro... moja mama trzy lata odwlekała, bo się bała, w końcu nie mogła chodzić już prawie wcale, dała w łapę lekarzowi i zrobiła prawie z dnia na dzień! Potem przez długi czas nam mówiła, że głupia była, że się bała. Odzyskała sprawność, no i przede wszystkim, przestało ją boleć, bo u niej już kość tarła o kość.

Ja dziś ostatni dzień w pracy przed 8tygodniowym zasłużonym🤔🤔 urlopem🥳🥳.

Do góry