reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ostatnio na marcowych czytałam ile masz rzeczy do dziecka 🤣🤣🤣 ja nie mam nawet 1/4
Tak bywa z pierworódkami 😝😂 a widziałaś jakie dziewczyny mają jeszcze inne fajne rzeczy 🤩a tak na serio no nie powiem, że oszczędzam to moje jedyne dziecko.
Ale wszystko z głową dużo ćwiczymy więc potrzebuje a codziennie nie będę pokazywać mu jednej zabawki bo się znudzi więc dzisiaj ćwiczymy z pluszowymi piłeczkami jutro z gumowymi i tak wymieniam. A jeszcze u fizjo podpatrzę jakie mu pokazuje więc się zbiera 🙃 ale przecież nie daje wszystkiego na raz więc uważam że jest ok 🙄 wczoraj np spodobały mu się cienie na ścianie Mąż odstawiał teatrzyk a mały zasnął (bez zabawek) ale miałam ubaw 😂😂😂

reklama
Tak bywa z pierworódkami 😝😂 a widziałaś jakie dziewczyny mają jeszcze inne fajne rzeczy 🤩a tak na serio no nie powiem, że oszczędzam to moje jedyne dziecko.
Ale wszystko z głową dużo ćwiczymy więc potrzebuje a codziennie nie będę pokazywać mu jednej zabawki bo się znudzi więc dzisiaj ćwiczymy z pluszowymi piłeczkami jutro z gumowymi i tak wymieniam. A jeszcze u fizjo podpatrzę jakie mu pokazuje więc się zbiera 🙃 ale przecież nie daje wszystkiego na raz więc uważam że jest ok 🙄 wczoraj np spodobały mu się cienie na ścianie Mąż odstawiał teatrzyk a mały zasnął (bez zabawek) ale miałam ubaw 😂😂😂
To też moje pierwsze, ale ma dwie grzechotki, dwie książeczki sensoryczne, gryzak i pandę z Fischer Price 🤣🤣🤣 ja nie krytykuje, tylko się zaczęłam zastanawiać czy mój nie ma za mało 🙈

To też moje pierwsze, ale ma dwie grzechotki, dwie książeczki sensoryczne, gryzak i pandę z Fischer Price 🤣🤣🤣 ja nie krytykuje, tylko się zaczęłam zastanawiać czy mój nie ma za mało 🙈
My też mamy niewiele. Kilka grzechotek, dwa gryzaki i jakieś maskotki od babci. :D no i karty kontrastowe bo zostały po moim bratanku. W ogóle po nim dużo zabawek zostało, ale raczej dla większego dziecka. Chociaż wątpię, żebyśmy wszystkie dali młodemu :)

Ja mam pelno zabawek w piwnicy 😂ale odwlekam jak najdłużej z przyniesiem bo nie chce w salonie przedszkola 😂

spoko ja się nie obrażę każdy ma swoje zdanie jak w polityce 😂
nie masz co patrzeć na innych widzisz, że mu starcza to po co więcej
nie musisz też ćwiczyć, super się rozwija to nie ma co się zastanawiać
ja to jestem matka wariatka zresztą Mąż ojciec wariat każdą chwilę mu poświęcamy
mi i Mężowi teściowa cały czas ględzi, że nosimy go non stop, że cały czas tylko z nami się przyzwyczai i z nikim nie będzie chciał być lol🙄 jesteśmy chyba rodzicami z kim ma przebywać mamy czasem polewkę🤣 mamy to gdzieś i tak robimy swoje

spoko ja się nie obrażę każdy ma swoje zdanie jak w polityce 😂
nie masz co patrzeć na innych widzisz, że mu starcza to po co więcej
nie musisz też ćwiczyć, super się rozwija to nie ma co się zastanawiać
ja to jestem matka wariatka zresztą Mąż ojciec wariat każdą chwilę mu poświęcamy
mi i Mężowi teściowa cały czas ględzi, że nosimy go non stop, że cały czas tylko z nami się przyzwyczai i z nikim nie będzie chciał być lol🙄 jesteśmy chyba rodzicami z kim ma przebywać mamy czasem polewkę🤣 mamy to gdzieś i tak robimy swoje
No pewnie, to każdego indywidualna sprawa. Moja 5 latka jest teraz z dziadkami nad jeziorem 😀 ja spie nago, maz tez 😂 gdy w nocy przyjdzie nam na czułości to się nie zastanawiam czy zaraz do pokoju wejdzie mloda 😂 takze ten tydzień wykorzystujemy dla siebie 😀 i nie mogę się doczekać aż wezme babcia hanie chociaz na jedną noc. Pojde z mezem cos zjeść i tupnąć noga 😀😀ahh te marzenia.

No pewnie, to każdego indywidualna sprawa. Moja 5 latka jest teraz z dziadkami nad jeziorem 😀 ja spie nago, maz tez 😂 gdy w nocy przyjdzie nam na czułości to się nie zastanawiam czy zaraz do pokoju wejdzie mloda 😂 takze ten tydzień wykorzystujemy dla siebie 😀 i nie mogę się doczekać aż wezme babcia hanie chociaz na jedną noc. Pojde z mezem cos zjeść i tupnąć noga 😀😀ahh te marzenia.
Oh czym jest seks 🤣🤣

ahhh no marzenie 🤪 ja to miałam generalnie psychicznie problem przemóc się po cesarce do seksu dopiero po 3 ms:o ale teraz nie mamy z tym problemu jak śpi młody😂 a na codzień też czułości moim zdaniem dziecko musi widzieć od małego że mamusia nie jest tylko jego ale jest obok tatuś😜 yy masło maślane ale wiadomo o co chodzi.
ale masz super teściów i rodziców zazdro
ja to do rodziców bym wysłała to pewnie mały kiełbasę już by jadł 😂
a do teściów to non stop tv i łóżeczku by leżał i płakał no bo nosić nie wolno 😂
spasuję także najbliższe wyjście yy nigdy 🤨

reklama
Do góry