reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

no właśnie chyba kupię jeszcze taki na 80 cm kurde jakiś mały mam 60 cm
nie no na łóżku o nie potem jeszcze mój fontanny strzela o nie😂
Też mam problem co dalej z przewijaniem. Ten przewijak 80 cm potem i tak się nie nadaje, bo za duża waga dziecka, a jak już się obraca, to ciężko żeby nie spadł.
Też mam przewijak 70x50 i jest w środku łóżeczka, bo ja mam te duże 140x70, więc może uciekać z niego 🤣🤣 Powinnam mieć przewijak 80, źle mi wyslali, a jak go chciałam zwrócić, to kot go podrapał i dupa.

reklama
rozkładam na łóżko podkład😉
hmm taki jednorazowy rozumiem? to też myśl ale kurde to ile będzie tego szło jak pampersy🤔
a ja nie mam łóżka u małego w pokoju i co z pielęgnacja na sucho, woda przemywanie itd?
🤨
😱ale nie widzę innej opcji?
ciekawe kiedy z pampersa się wychodzi no bo jakoś starsze dzieci się przebiera?🤔

Też mam problem co dalej z przewijaniem. Ten przewijak 80 cm potem i tak się nie nadaje, bo za duża waga dziecka, a jak już się obraca, to ciężko żeby nie spadł.
Też mam przewijak 70x50 i jest w środku łóżeczka, bo ja mam te duże 140x70, więc może uciekać z niego 🤣🤣 Powinnam mieć przewijak 80, źle mi wyslali, a jak go chciałam zwrócić, to kot go podrapał i dupa.
no masz zawsze jakiś hit przebój😂
ja mam oddzielna komodę z przewijakiem taka 80/80 ale to nie jest rozwiązanie no bo co potem 🤔 jejku ile dylematów
jeszcze myślę o jego łóżeczku żeby tam ale przecież niebawem będzie trzeba obniżyć żeby nie wypadł, nie wiem kurde mata?

no masz zawsze jakiś hit przebój😂
ja mam oddzielna komodę z przewijakiem taka 80/80 ale to nie jest rozwiązanie no bo co potem 🤔 jejku ile dylematów
jeszcze myślę o jego łóżeczku żeby tam ale przecież niebawem będzie trzeba obniżyć żeby nie wypadł, nie wiem kurde mata?
A no właśnie, trzeba obniżyć łóżeczko, zapomniałam 🤣🤣
Ewentualnie stojak na przewijak, ja mam na wanienkę, ale nie pasuje :/
A skoro masz komodę to czemu nie pasuje,? Zanim on będzie miał 80 cm, to sporo minie.

hmm taki jednorazowy rozumiem? to też myśl ale kurde to ile będzie tego szło jak pampersy🤔
a ja nie mam łóżka u małego w pokoju i co z pielęgnacja na sucho, woda przemywanie itd?
🤨
ciekawe kiedy z pampersa się wychodzi no bo jakoś starsze dzieci się przebiera?🤔
tak, taki jak brałaś do porodu😉 dopóki na niego nie puści fontanny to nie zmieniam, czyli nie do konca jednorazowy😉

Ja tylko wieczorem przebieram na przewijak. Tak to w salonie na kanapie 😀😀

🤨
Nie ja małego przewijalam na podkładzie i mi taki jeden na długo starczał bo nie na sikal na niego ani nie wybrudzony był np. od kupki...

Ja tylko wieczorem przebieram na przewijak. Tak to w salonie na kanapie 😀😀
Ja nie lubię, w jego pokoju mam kosz na pieluchy, pod ręką w komodzie wszystkie pierdoły, karuzele dzięki której nie chce uciec z przewijaka.

Młody nadal śpi, nie dziwię się skoro wczoraj cały dzień oka nie zmrużył 😁

reklama
Do góry