reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja nie lubię, w jego pokoju mam kosz na pieluchy, pod ręką w komodzie wszystkie pierdoły, karuzele dzięki której nie chce uciec z przewijaka.

Młody nadal śpi, nie dziwię się skoro wczoraj cały dzień oka nie zmrużył 😁
A budził się w nocy? :D u nas noc lepsza. Nakarmiłam go na śpiocha zanim poszłam spać i obudził się dopiero po 4h. Potem znów po 3h i dopiero wtedy o 6 wzięłam go do łóżka. I do teraz spał :D właśnie je śniadanko i widzę, że znowu przysypia 🤔 ale chyba go już obudzę żeby ojciec nie spał znowu do 11 🙄

No to możesz kupić taki nieusztywniany. Ja właśnie chciałam komodę z nakładka, ale żadna mi się nie podobała, a stolarz za tą nakładkę chciał tyle co za nową komodę 🤣
w sensie miękki nie ma mowy dostaliśmy taki do komody co za padaka mały na tym pływał a i mu się ulewało koszmar
kupię usztywniany albo z pianki memory
teraz mam silikonowy shnuggle profilowany żeby małemu się nie ulewało przecieram szmatką i jest super ale uderza już nogami więc muszę zmienić😕

w sensie miękki nie ma mowy dostaliśmy taki do komody co za padaka mały na tym pływał a i mu się ulewało koszmar
kupię usztywniany albo z pianki memory
teraz mam silikonowy shnuggle profilowany żeby małemu się nie ulewało przecieram szmatką i jest super ale uderza już nogami więc muszę zmienić😕
O kurcze to 200 Ziko kosztuje 😱😂 wy to grubo lecicie z tym sprzętem dla dzidziusia 😂
Ja mam komodę do przewijania od brata, po moim bratanku, ona chyba jest z Ikei. I ta komoda się rozkłada, na nią kładłam kocyk i taka matę wielorazowa i tam go przewijalam wcześniej. Teraz już zawsze na łóżku bo młody szaleje przy przebieraniu. Praktycznie ucieka, szczególnie od ubierania 😂

jak u Was z przewijakami mój robi się za mały 😬 nogi już wystają, na czym się potem dziecko przewija?
My mamy takie maty do przewijania, sa super, nieprzemakalne i bierzemy je zawsze jak gdzies jedziemy. Czasem jak mloda jest na edukacyjnej i nie chce mi sie jej brac na przewijak to klade ta mate pod dupke i przewijam. Na wypadek jakby sie zesikala 😅

My mamy takie maty do przewijania, sa super, nieprzemakalne i bierzemy je zawsze jak gdzies jedziemy. Czasem jak mloda jest na edukacyjnej i nie chce mi sie jej brac na przewijak to klade ta mate pod dupke i przewijam. Na wypadek jakby sie zesikala 😅
Ja też tak zawsze robię ;D chociaż ostatnio nawet nie podkładam maty tylko idę na żywioł 😂

O kurcze to 200 Ziko kosztuje 😱😂 wy to grubo lecicie z tym sprzętem dla dzidziusia 😂
Ja mam komodę do przewijania od brata, po moim bratanku, ona chyba jest z Ikei. I ta komoda się rozkłada, na nią kładłam kocyk i taka matę wielorazowa i tam go przewijalam wcześniej. Teraz już zawsze na łóżku bo młody szaleje przy przebieraniu. Praktycznie ucieka, szczególnie od ubierania 😂
co to jest 200 jak za samą komodę dałam ponad 1,3 polskiej firmy ATB zestaw NORDIK polecam 😜 niby ona w poprzek ma ponad 100 cm więc dałoby radę w poprzek ale takich długich przewijaków nie ma.
😁mój Mąż wychodzi z założenia, że grubą kasę🤑 to już wydaliśmy na leczenie i przywitanie szkraba na świecie więc teraz to on oszczędzać nie będzie🤣

no mój też wiercioch mega ale ja wszystko mam pod ręką więc nawet na 1s go nie zostawiam. zastanawiam się jeszcze nad przyklejeniem paneli tapicerowanych do tego przewijaka ale M powiedział, że na głowę mi się już rzuca 😁

Zapomnialam wkleic link

reklama
A budził się w nocy? :D u nas noc lepsza. Nakarmiłam go na śpiocha zanim poszłam spać i obudził się dopiero po 4h. Potem znów po 3h i dopiero wtedy o 6 wzięłam go do łóżka. I do teraz spał :D właśnie je śniadanko i widzę, że znowu przysypia 🤔 ale chyba go już obudzę żeby ojciec nie spał znowu do 11 🙄
Coś lepiej, 3h, przerwa na cycka, 4h i potem znowu 3 h. Teraz leży w łóżeczku i patrzy się na karuzele od pół godziny.
Na szczęście on jak wstaje na cycka to góra 15 minut je i śpi.

Do góry