G
gość _199
Gość
No to możesz kupić taki nieusztywniany. Ja właśnie chciałam komodę z nakładka, ale żadna mi się nie podobała, a stolarz za tą nakładkę chciał tyle co za nową komodęta ale przewijak muszę kupić taki na 80 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to możesz kupić taki nieusztywniany. Ja właśnie chciałam komodę z nakładka, ale żadna mi się nie podobała, a stolarz za tą nakładkę chciał tyle co za nową komodęta ale przewijak muszę kupić taki na 80 cm
A budził się w nocy? u nas noc lepsza. Nakarmiłam go na śpiocha zanim poszłam spać i obudził się dopiero po 4h. Potem znów po 3h i dopiero wtedy o 6 wzięłam go do łóżka. I do teraz spał właśnie je śniadanko i widzę, że znowu przysypia ale chyba go już obudzę żeby ojciec nie spał znowu do 11Ja nie lubię, w jego pokoju mam kosz na pieluchy, pod ręką w komodzie wszystkie pierdoły, karuzele dzięki której nie chce uciec z przewijaka.
Młody nadal śpi, nie dziwię się skoro wczoraj cały dzień oka nie zmrużył
w sensie miękki nie ma mowy dostaliśmy taki do komody co za padaka mały na tym pływał a i mu się ulewało koszmarNo to możesz kupić taki nieusztywniany. Ja właśnie chciałam komodę z nakładka, ale żadna mi się nie podobała, a stolarz za tą nakładkę chciał tyle co za nową komodę
O kurcze to 200 Ziko kosztuje wy to grubo lecicie z tym sprzętem dla dzidziusiaw sensie miękki nie ma mowy dostaliśmy taki do komody co za padaka mały na tym pływał a i mu się ulewało koszmar
kupię usztywniany albo z pianki memory
teraz mam silikonowy shnuggle profilowany żeby małemu się nie ulewało przecieram szmatką i jest super ale uderza już nogami więc muszę zmienić
My mamy takie maty do przewijania, sa super, nieprzemakalne i bierzemy je zawsze jak gdzies jedziemy. Czasem jak mloda jest na edukacyjnej i nie chce mi sie jej brac na przewijak to klade ta mate pod dupke i przewijam. Na wypadek jakby sie zesikalajak u Was z przewijakami mój robi się za mały nogi już wystają, na czym się potem dziecko przewija?
Ja też tak zawsze robię ;D chociaż ostatnio nawet nie podkładam maty tylko idę na żywiołMy mamy takie maty do przewijania, sa super, nieprzemakalne i bierzemy je zawsze jak gdzies jedziemy. Czasem jak mloda jest na edukacyjnej i nie chce mi sie jej brac na przewijak to klade ta mate pod dupke i przewijam. Na wypadek jakby sie zesikala
co to jest 200 jak za samą komodę dałam ponad 1,3 polskiej firmy ATB zestaw NORDIK polecam niby ona w poprzek ma ponad 100 cm więc dałoby radę w poprzek ale takich długich przewijaków nie ma.O kurcze to 200 Ziko kosztuje wy to grubo lecicie z tym sprzętem dla dzidziusia
Ja mam komodę do przewijania od brata, po moim bratanku, ona chyba jest z Ikei. I ta komoda się rozkłada, na nią kładłam kocyk i taka matę wielorazowa i tam go przewijalam wcześniej. Teraz już zawsze na łóżku bo młody szaleje przy przebieraniu. Praktycznie ucieka, szczególnie od ubierania
Jest ryzyko jest zabawaJa też tak zawsze robię ;D chociaż ostatnio nawet nie podkładam maty tylko idę na żywioł
Zapomnialam wkleic linkMy mamy takie maty do przewijania, sa super, nieprzemakalne i bierzemy je zawsze jak gdzies jedziemy. Czasem jak mloda jest na edukacyjnej i nie chce mi sie jej brac na przewijak to klade ta mate pod dupke i przewijam. Na wypadek jakby sie zesikala
Coś lepiej, 3h, przerwa na cycka, 4h i potem znowu 3 h. Teraz leży w łóżeczku i patrzy się na karuzele od pół godziny.A budził się w nocy? u nas noc lepsza. Nakarmiłam go na śpiocha zanim poszłam spać i obudził się dopiero po 4h. Potem znów po 3h i dopiero wtedy o 6 wzięłam go do łóżka. I do teraz spał właśnie je śniadanko i widzę, że znowu przysypia ale chyba go już obudzę żeby ojciec nie spał znowu do 11