reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

O kurcze to 200 Ziko kosztuje 😱😂 wy to grubo lecicie z tym sprzętem dla dzidziusia 😂
Ja mam komodę do przewijania od brata, po moim bratanku, ona chyba jest z Ikei. I ta komoda się rozkłada, na nią kładłam kocyk i taka matę wielorazowa i tam go przewijalam wcześniej. Teraz już zawsze na łóżku bo młody szaleje przy przebieraniu. Praktycznie ucieka, szczególnie od ubierania 😂
Ja tez nie przeginam ze sprzętem. Mi byłoby szkoda kasy np. za wózek za 3-4k.
Ja kupiłam używany, od babki która bała się go używać, więc miał nadal folie na stelażu i rączce🤣🤣

reklama
Wow, to powiem Wam, że ja praktycznie od początku na łóżku przewijam. W nocy to nawet nie wstaje, Ida w dostawce, mam pieluchy pod ręką i chusteczki. A niedługo pewnie i jak zacznę pantsy kupować 🤪 U nas spanie 21-6 było, także jestem względnie wyspana 😁

Coś lepiej, 3h, przerwa na cycka, 4h i potem znowu 3 h. Teraz leży w łóżeczku i patrzy się na karuzele od pół godziny.
Na szczęście on jak wstaje na cycka to góra 15 minut je i śpi.
U nas też. Je i idzie spać dalej. Kuknelam na ten kalendarz skoków rozwojowych co są te słoneczka i burze zaznaczone i niby jest w tym tygodniu co teraz zaczął słoneczko 🤭 to może mi się poszczęści 😂

Wow, to powiem Wam, że ja praktycznie od początku na łóżku przewijam. W nocy to nawet nie wstaje, Ida w dostawce, mam pieluchy pod ręką i chusteczki. A niedługo pewnie i jak zacznę pantsy kupować 🤪 U nas spanie 21-6 było, także jestem względnie wyspana 😁
Ja w nocy też nie wstaje już, wcześniej miałam łóżeczko kawałek od łóżka w sypialni, więc tak do 3,5 mies wstawałam za każdym razem 😱 potem udało się wcisnąć łóżeczko obok łóżka z mojej strony i teraz już nie wstaje, w łóżeczku mam w rogu chusteczki i pameprsy. Zwykle w nocy nie zmieniam pampera, max raz chyba że byłaby jakaś kupa.

Ja mam tą, jest świetna. Oczywiscie bardziej do ogladania niz czytania :) ale malutka zawsze patrzy z zainteresowaniem a ilustracje sa piekne :)

Te z Akademii Małego Dziecka są extra, mam ze 3 po Matyldzie, muszę jeszcze dokupić :)

My mamy takie maty do przewijania, sa super, nieprzemakalne i bierzemy je zawsze jak gdzies jedziemy. Czasem jak mloda jest na edukacyjnej i nie chce mi sie jej brac na przewijak to klade ta mate pod dupke i przewijam. Na wypadek jakby sie zesikala 😅
Też mam mate taka nieprzemakalna ale narazie szkoda mi jej otwierać🤣dostaliśmy w paczce z eko okien na narodziny Jakuba 🤗

Zapomnialam wkleic link

no to też mam taką turystyczną firmy nobodinoz ale ona ma 70 cm
mam mi powiedziała że kładła mnie na jakimś ręczniku na łożku i już a teraz to się wymyśla 😁 chyba też tak zacznę robić

My mamy serie książeczek Tuwima. Zosie samosie, słonia trabalskoego itp. Mamy parę książeczek pucia. I parę kontrastowych. I wygrywa słoń Trąbalski. Czytamy codziennie i mloda az piszczy z radości;D
Super! Ja właśnie mam pochowane takie małe, w twardej oprawie to muszę wyciągnąć :)

reklama
Ja tez nie przeginam ze sprzętem. Mi byłoby szkoda kasy np. za wózek za 3-4k.
Ja kupiłam używany, od babki która bała się go używać, więc miał nadal folie na stelażu i rączce🤣🤣
Ja po prostu nie mam kasy na takie wydatki 😂☠️ musimy szybciutko wykończyć co się da żeby nie bulic na czynsz, więc oszczędzamy gdzie się da 😁

Do góry