Oono to u ciebie lepsze kwiatki się dzieją;DJa mam to co weekend, mieszkam przy pubie i dyskotece
Dzisiaj rano poszłam że śmieciami i całe 6 piętro obsikane, piwsko wylane, a na końcu korytarza spał sobie jakiś pan
reklama
Potem można przewijak kłaść na łóżku, chociaż jakoś sobie tego nie wyobrażam, bo mały lubi siknąć na otwartej pieluszce to już wolę jak poleci na podłogę, czy biurko niż nam na łóżkojak u Was z przewijakami mój robi się za mały nogi już wystają, na czym się potem dziecko przewija?
2 lata buty na klatce trzymała? Pewnie do wywalenia, tylko nigdy nie było jej po drodze ze śmietnikiemwspółczuję. niestety ludzie nie potrafią się zachować.
ja mam obok obcokrajowców z afryki i ostatnio cały czas puszczali muzykę (taką w ich języku) i śpiewali (no dobra wyli) zapukałam do nich nie otwierali więc jak spotkałam ich na klatce to im powiedziałam że mamy XXI wiek i jak chcą muzyki posłuchać to jest taki zajebisty gadżet jak słuchawki nawet wymyślili bezprzewodowe poskutkowało.
druga sąsiadka wystawiała na korytarz swoje buty już dwa lata i wcześniej mierziło mnie to ale jakość w d... to miałam ale ostatnio jak jechałam wózkiem i zaczepiłam o nie to je zgarnęłam i wylądowały w śmieciach od tyg butów nie widziałam
niestety ale notorycznie ludzie zostawiają wózki, rowery, hulajnogi i o ile jak jest spoko gdzieś z boku to mi nie przeszkadza ale sorry jak leży na środku to a jak byłby pożar to wtedy płacz bo przejścia ewakuacyjne zastawione.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja zwykle przewijam na łóżkujak u Was z przewijakami mój robi się za mały nogi już wystają, na czym się potem dziecko przewija?
nie no przez dwa lata zostawiała jak przychodziła do domu, zdejmowała i wchodziła do mieszkania a teraz już nie zostawia2 lata buty na klatce trzymała? Pewnie do wywalenia, tylko nigdy nie było jej po drodze ze śmietnikiem
no właśnie chyba kupię jeszcze taki na 80 cm kurde jakiś mały mam 60 cmPotem można przewijak kłaść na łóżku, chociaż jakoś sobie tego nie wyobrażam, bo mały lubi siknąć na otwartej pieluszce to już wolę jak poleci na podłogę, czy biurko niż nam na łóżko
nie no na łóżku o nie potem jeszcze mój fontanny strzela o nie
sandra0777
OchraniaczDziewczyny, nad jeziorem mam lozeczko bo w domu mloda spi w dostawce. I dzisiaj w nocy co chwile miala ręce nogi w szczebelkach i sie darła jak sobie z tym radzicie?
Aha to dziwna kobieta może na prezent mikołajkowy czekałanie no przez dwa lata zostawiała jak przychodziła do domu, zdejmowała i wchodziła do mieszkania a teraz już nie zostawia
reklama
marta18691
Ja tak samo na łóżku przewijam cały czasJa zwykle przewijam na łóżku