reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
jak u Was z przewijakami mój robi się za mały 😬 nogi już wystają, na czym się potem dziecko przewija?
Potem można przewijak kłaść na łóżku, chociaż jakoś sobie tego nie wyobrażam, bo mały lubi siknąć na otwartej pieluszce to już wolę jak poleci na podłogę, czy biurko niż nam na łóżko 😁

współczuję. niestety ludzie nie potrafią się zachować.
ja mam obok obcokrajowców z afryki i ostatnio cały czas puszczali muzykę (taką w ich języku) i śpiewali (no dobra wyli) zapukałam do nich nie otwierali więc jak spotkałam ich na klatce to im powiedziałam że mamy XXI wiek i jak chcą muzyki posłuchać to jest taki zajebisty gadżet jak słuchawki nawet wymyślili bezprzewodowe 😂 poskutkowało.
druga sąsiadka wystawiała na korytarz swoje buty już dwa lata i wcześniej mierziło mnie to ale jakość w d... to miałam ale ostatnio jak jechałam wózkiem i zaczepiłam o nie to je zgarnęłam i wylądowały w śmieciach od tyg butów nie widziałam😂
niestety ale notorycznie ludzie zostawiają wózki, rowery, hulajnogi i o ile jak jest spoko gdzieś z boku to mi nie przeszkadza ale sorry jak leży na środku to 🤬 a jak byłby pożar to wtedy płacz bo przejścia ewakuacyjne zastawione.
2 lata buty na klatce trzymała? 😱 Pewnie do wywalenia, tylko nigdy nie było jej po drodze ze śmietnikiem 😂

Potem można przewijak kłaść na łóżku, chociaż jakoś sobie tego nie wyobrażam, bo mały lubi siknąć na otwartej pieluszce to już wolę jak poleci na podłogę, czy biurko niż nam na łóżko 😁
no właśnie chyba kupię jeszcze taki na 80 cm kurde jakiś mały mam 60 cm
nie no na łóżku o nie potem jeszcze mój fontanny strzela o nie😂

reklama
Do góry