reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas noce też się zepsuły, potrafiła całą przespać, albo raz się obudzić a teraz co 3 godziny, a nad ranem nawet co dwie. Dzisiejszy dzień też taki sobie🙄 Dopiero usnęła. Macie jakieś fajne książeczki do polecenia dla takiego malucha? Może czegoś nie znam i chętnie uzupełnię biblioteczkę 😉

reklama
U nas noce też się zepsuły, potrafiła całą przespać, albo raz się obudzić a teraz co 3 godziny, a nad ranem nawet co dwie. Dzisiejszy dzień też taki sobie🙄 Dopiero usnęła. Macie jakieś fajne książeczki do polecenia dla takiego malucha? Może czegoś nie znam i chętnie uzupełnię biblioteczkę 😉
My mamy serie książeczek Tuwima. Zosie samosie, słonia trabalskoego itp. Mamy parę książeczek pucia. I parę kontrastowych. I wygrywa słoń Trąbalski. Czytamy codziennie i mloda az piszczy z radości;D

Dziewczyny zwariuje. Ktoś na osiedlu zrobil sobie imprezę pod chmurką. Z głośnikami,mikrofonem i karaoke. Slychac to na całe osiedle, mloda sie co chwila wybudza. Okna pozamykane a i tak halas jak na festynie... zwariuje ;/

Ja mam tą, jest świetna. Oczywiscie bardziej do ogladania niz czytania :) ale malutka zawsze patrzy z zainteresowaniem a ilustracje sa piekne :)

Dziewczyny zwariuje. Ktoś na osiedlu zrobil sobie imprezę pod chmurką. Z głośnikami,mikrofonem i karaoke. Slychac to na całe osiedle, mloda sie co chwila wybudza. Okna pozamykane a i tak halas jak na festynie... zwariuje ;/
Oj... a moze do innego pokoju po drugiej stronie mieszkania sie przeniescie na ta noc? U nas tez na osiedlu byla impreza jak obostrzenia zmniejszyli, ale akurat w tamtym roku zmienilismy okna na bardzo dzwiekoszczelne i nie bylo tak zle.

U mnie też noce do kitu. Nad ranem to wydaje mi się ze nie śpi tylko czuwa 😂😂 ja czytam najczęściej,, Basie,, wiadomo dla starszej to lecz mala słucha sobie 😀

Ja mam to co weekend, mieszkam przy pubie i dyskotece 🤣🤣
Dzisiaj rano poszłam że śmieciami i całe 6 piętro obsikane, piwsko wylane, a na końcu korytarza spał sobie jakiś pan 🙈

reklama
współczuję. niestety ludzie nie potrafią się zachować.
ja mam obok obcokrajowców z afryki i ostatnio cały czas puszczali muzykę (taką w ich języku) i śpiewali (no dobra wyli) zapukałam do nich nie otwierali więc jak spotkałam ich na klatce to im powiedziałam że mamy XXI wiek i jak chcą muzyki posłuchać to jest taki zajebisty gadżet jak słuchawki nawet wymyślili bezprzewodowe 😂 poskutkowało.
druga sąsiadka wystawiała na korytarz swoje buty już dwa lata i wcześniej mierziło mnie to ale jakość w d... to miałam ale ostatnio jak jechałam wózkiem i zaczepiłam o nie to je zgarnęłam i wylądowały w śmieciach od tyg butów nie widziałam😂
niestety ale notorycznie ludzie zostawiają wózki, rowery, hulajnogi i o ile jak jest spoko gdzieś z boku to mi nie przeszkadza ale sorry jak leży na środku to 🤬 a jak byłby pożar to wtedy płacz bo przejścia ewakuacyjne zastawione.

Do góry