reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas noce też się zepsuły, potrafiła całą przespać, albo raz się obudzić a teraz co 3 godziny, a nad ranem nawet co dwie. Dzisiejszy dzień też taki sobie🙄 Dopiero usnęła. Macie jakieś fajne książeczki do polecenia dla takiego malucha? Może czegoś nie znam i chętnie uzupełnię biblioteczkę 😉

reklama
U nas noce też się zepsuły, potrafiła całą przespać, albo raz się obudzić a teraz co 3 godziny, a nad ranem nawet co dwie. Dzisiejszy dzień też taki sobie🙄 Dopiero usnęła. Macie jakieś fajne książeczki do polecenia dla takiego malucha? Może czegoś nie znam i chętnie uzupełnię biblioteczkę 😉
My mamy serie książeczek Tuwima. Zosie samosie, słonia trabalskoego itp. Mamy parę książeczek pucia. I parę kontrastowych. I wygrywa słoń Trąbalski. Czytamy codziennie i mloda az piszczy z radości;D

Dziewczyny zwariuje. Ktoś na osiedlu zrobil sobie imprezę pod chmurką. Z głośnikami,mikrofonem i karaoke. Slychac to na całe osiedle, mloda sie co chwila wybudza. Okna pozamykane a i tak halas jak na festynie... zwariuje ;/

Ja mam tą, jest świetna. Oczywiscie bardziej do ogladania niz czytania :) ale malutka zawsze patrzy z zainteresowaniem a ilustracje sa piekne :)

Dziewczyny zwariuje. Ktoś na osiedlu zrobil sobie imprezę pod chmurką. Z głośnikami,mikrofonem i karaoke. Slychac to na całe osiedle, mloda sie co chwila wybudza. Okna pozamykane a i tak halas jak na festynie... zwariuje ;/
Oj... a moze do innego pokoju po drugiej stronie mieszkania sie przeniescie na ta noc? U nas tez na osiedlu byla impreza jak obostrzenia zmniejszyli, ale akurat w tamtym roku zmienilismy okna na bardzo dzwiekoszczelne i nie bylo tak zle.

U mnie też noce do kitu. Nad ranem to wydaje mi się ze nie śpi tylko czuwa 😂😂 ja czytam najczęściej,, Basie,, wiadomo dla starszej to lecz mala słucha sobie 😀

Ja mam to co weekend, mieszkam przy pubie i dyskotece 🤣🤣
Dzisiaj rano poszłam że śmieciami i całe 6 piętro obsikane, piwsko wylane, a na końcu korytarza spał sobie jakiś pan 🙈

reklama
współczuję. niestety ludzie nie potrafią się zachować.
ja mam obok obcokrajowców z afryki i ostatnio cały czas puszczali muzykę (taką w ich języku) i śpiewali (no dobra wyli) zapukałam do nich nie otwierali więc jak spotkałam ich na klatce to im powiedziałam że mamy XXI wiek i jak chcą muzyki posłuchać to jest taki zajebisty gadżet jak słuchawki nawet wymyślili bezprzewodowe 😂 poskutkowało.
druga sąsiadka wystawiała na korytarz swoje buty już dwa lata i wcześniej mierziło mnie to ale jakość w d... to miałam ale ostatnio jak jechałam wózkiem i zaczepiłam o nie to je zgarnęłam i wylądowały w śmieciach od tyg butów nie widziałam😂
niestety ale notorycznie ludzie zostawiają wózki, rowery, hulajnogi i o ile jak jest spoko gdzieś z boku to mi nie przeszkadza ale sorry jak leży na środku to 🤬 a jak byłby pożar to wtedy płacz bo przejścia ewakuacyjne zastawione.

Do góry