reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A moj Szkrab dzisiaj skonczyl 4 miesiace dopiero i zgodnie z rekomendacja pediatry dostal pierwsza marchewke ze sloiczka do sprobowania i powiem Wam, ze mu bardzo smakowalo-az mam wrazenie, ze sie wkurzyl, ze tak malo😂
mój wczoraj miał 4 msc i tez jestesmy na mm😉 ale tak myŚle ze dopiero za miesiąc sprobuje podać jedzonko, teraz wydaje mi sie ciagle za mały🙈😂

u nas też sie rozregulował i w dzień wypija po 90ml a w nocy chce co 3 godziny i wypija pełne porcje…Jak pił normalnie w dzień to i w nocy dluzej wytrzymał bez jedzonka.
Pory dnia mu się pomyliły 🤣🤣. Mam nadzieję że mój będzie spał dzisiaj.

mój wczoraj miał 4 msc i tez jestesmy na mm😉 ale tak myŚle ze dopiero za miesiąc sprobuje podać jedzonko, teraz wydaje mi sie ciagle za mały🙈😂
Aleks jak miał 4 miesiące, to był jeszcze taki ziemniaczek mały, też bym mu nic nie dała 🤣🤣

Ja jestem w szoku. Myślałam że będzie ciężki wieczór, a właśnie karmimy się do snu i młody w zasadzie już praktycznie śpi. Żadnego marudzenia 🙈 leżal na łóżku grzecznie po kąpieli i pielęgnacji i ciumkajac smoczka czekał na mnie. Czym ja sobie na to zasłużyłam to nie wiem 🤣

Dziewczyny, nad jeziorem mam lozeczko bo w domu mloda spi w dostawce. I dzisiaj w nocy co chwile miala ręce nogi w szczebelkach i sie darła 😂jak sobie z tym radzicie?

Dziewczyny, nad jeziorem mam lozeczko bo w domu mloda spi w dostawce. I dzisiaj w nocy co chwile miala ręce nogi w szczebelkach i sie darła 😂jak sobie z tym radzicie?
Ja mam otulacz na szczebelki.
Ja jestem w szoku. Myślałam że będzie ciężki wieczór, a właśnie karmimy się do snu i młody w zasadzie już praktycznie śpi. Żadnego marudzenia 🙈 leżal na łóżku grzecznie po kąpieli i pielęgnacji i ciumkajac smoczka czekał na mnie. Czym ja sobie na to zasłużyłam to nie wiem 🤣
To moj nie chce spać. Ja chyba się dzisiaj wykoncze..

reklama
Do góry