reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok🙂 więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść 🙂
A ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam 🙈

My dzisiaj od rana w trasie. Pojechalysmy z małą odwiedzić jej prababcie. 150km od domu. Mala cala drogę przespała. I jak się boi obcych tak tu się od wejścia smiala az sie wzruszyłam. Bo między młodą a moją babcia jest 93 lata różnicy!;)

Masakra co za dzień. Spał może z pol godziny, cycka też nie chce :( chyba dzisiaj z trzy razy jadł...
I ciągle płacze.

A my przed chwilą wróciliśmy do domu. W ciągu dnia miał tylko ta jedną drzemke 30 min w samochodzie i druga 10 min teraz jak wracaliśmy. Bardzo grzeczny jest :D właśnie je cycusia na podwieczorek. Jestem dumna z niego :D ja ledwo żyje to co dopiero on 🙈

reklama
A moj Szkrab dzisiaj skonczyl 4 miesiace dopiero i zgodnie z rekomendacja pediatry dostal pierwsza marchewke ze sloiczka do sprobowania i powiem Wam, ze mu bardzo smakowalo-az mam wrazenie, ze sie wkurzyl, ze tak malo😂

Do góry