marta18691
Fanka BB :)
Kawałki to za wcześniePapki Chyba bym się nie odważyła podać czegokolwiek w kawałku dopóki dziecko nie będzie siedziało stabilnie. Dostała bym zawału
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawałki to za wcześniePapki Chyba bym się nie odważyła podać czegokolwiek w kawałku dopóki dziecko nie będzie siedziało stabilnie. Dostała bym zawału
A ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znamMy już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
Mleka tyle samo się daje, papki mają być poznaniem smaku, dwie trzy łyżeczki. Mój nawet jednej nie chceA ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam
Tak 2-3 łyżeczki ale pewnie z czasem będzie coraz więcej. Ja kp więc nie widzę różnicy żeby zjadał mniej mleczkaA ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam
U nas pol słoiczka idzieA ile takiej papki zjadł? Czy wtedy podajesz mu mniej mleka ? Bo się kompletnie nie znam