reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Właśnie też patrzyłam i skład wydaje się spoko. Nie widziałam wcześniej tego mleka. Teraz muszę też to przemyśleć. 😄 bo żadna z nas jeszcze nie testowała tego mleka?
Wlasnie mi kolezanka o nim napisala, ale ona jeszcze na podobnym etapie tzn. piers, i za miesiac pewnie zacznie rozszerzać diete i powoli przechodzic na mm

My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok🙂 więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść 🙂

My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok🙂 więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść 🙂
Myślę że mu to na dobre wyjdzie🤗

😱🥰 Ale dużo już ma za sobą! Te warzywa podawałas w formie papki czy kawałki?

Hahaha, no nie dogodzisz. Ja płacze, że nie mam cycków, ty płaczesz że masz za duże 🤣
Ja też chętnie oddam trochę cyca, niby duże nie są, a jednak każdego stanika się wylewają 🤷 chciałam kupić większy z modelu, który był mi dobry przed ciążą, ale większego niż G nie ma, a wtedy miałam 65G właśnie 😂

reklama
Do góry