Tylko czytam że grudki sie robią jak masłoChyba też przejde na te smilk max. Nawet nie wychodzi tak drogo za nie jeszcze trochę poczytam sobie
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Właśnie też patrzyłam i skład wydaje się spoko. Nie widziałam wcześniej tego mleka. Teraz muszę też to przemyśleć. bo żadna z nas jeszcze nie testowała tego mleka?Chyba też przejde na te smilk max. Nawet nie wychodzi tak drogo za nie jeszcze trochę poczytam sobie
Wlasnie mi kolezanka o nim napisala, ale ona jeszcze na podobnym etapie tzn. piers, i za miesiac pewnie zacznie rozszerzać diete i powoli przechodzic na mmWłaśnie też patrzyłam i skład wydaje się spoko. Nie widziałam wcześniej tego mleka. Teraz muszę też to przemyśleć. bo żadna z nas jeszcze nie testowała tego mleka?
marta18691
Każą to mam cycek taki średni i tyłek też okMoje marzenie odnoście figury. Nienawidzę tej "kobiecości "
My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
marta18691
Myślę że mu to na dobre wyjdzieMy już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
rosenberg
Ale dużo już ma za sobą! Te warzywa podawałas w formie papki czy kawałki?My już jesteśmy po pierwszej marchewce,dyni i dziś był ziemniaczek z marchewką. Młody coraz chętniej zajada. Oczywiście to tak bardziej na spróbowanie i poznanie nowych smaków niż posiłek. Wczoraj odważyłam się podać kleik kukurydziany i też było ok więc u nas raczej problemu z jedzeniem nie będzie. Ale ja zdecydowałam się powoli wprowadzać nowe smaki ze względu że synek ciągle ma anemię i jesteśmy cały czas na witaminach i żelazie. Więc mam nadzieję że dodatkowe witaminki z warzyw będą na korzyść
Ja miałam HiPP combiotic w szpitalu i strasznie śmierdziało samo mleko, Bebilon przy tym to jakby bezapachowy, ale może kwestia przyzwyczajenia, bo wtedy pierwszy raz się zetknęłam w ogóle z mm.A spróbuj hipp, bo chyba z tych wszystkich ma najlepszy sklad
Ja też chętnie oddam trochę cyca, niby duże nie są, a jednak każdego stanika się wylewają chciałam kupić większy z modelu, który był mi dobry przed ciążą, ale większego niż G nie ma, a wtedy miałam 65G właśnieHahaha, no nie dogodzisz. Ja płacze, że nie mam cycków, ty płaczesz że masz za duże
reklama
Papki Chyba bym się nie odważyła podać czegokolwiek w kawałku dopóki dziecko nie będzie siedziało stabilnie. Dostała bym zawałuAle dużo już ma za sobą! Te warzywa podawałas w formie papki czy kawałki?