reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Zmotywowałas mnie, też musze do fryzjera
Jaki piękny blond! Zawsze w takim było mi najlepiej! Super
Ja z rok nic nie robiłam z włosami, oprócz podcięcia końcówek. Ale zapisałam się do znajomej i jestem mega zadowolona. Takie chciałam i takie mi zrobiłaJa włosów nie farbuje od 3 lat aż zatęskniłam za takim pięknym blondem.
Sylwia99
Ja zrobiłam dobry myk, bo po podcięciu wędzidełka zmieniłam na lovi1-0 dla hani. Wracam do bibsa cały dzień się darła o tego smoczka mogę komuś oddać 2 smoczki Philipsa
G
gość _199
Gość
Ja w ogóle ani razu nie podałam małemu smoczka
Mysle ze ona lovi by chciała a kupilam jej płaski ortodontyczny i nie byla caly dzien zadowolonaJa zrobiłam dobry myk, bo po podcięciu wędzidełka zmieniłam na lovi
Sylwia99
Lovi mniejsze zło, jak to mówią ja jak miałam z canpola, to nie potrafiła złapać, wypluwała na początku, jak próbowałam zmienićMysle ze ona lovi by chciała a kupilam jej płaski ortodontyczny i nie byla caly dzien zadowolona
Też miałam taki płaski ortodontyczny, dostałam od mamy i nie podpasił jak żaden inny, najlepiej właśnie bibs no i Lovi też mu odpowiadał, ale teraz już rzadko dajemy smoczka, bo raz, że tak chciałam odzwyczajać, a dwa, że sam już wypluwaMysle ze ona lovi by chciała a kupilam jej płaski ortodontyczny i nie byla caly dzien zadowolona
Też bym musiała w końcu iść, ale biję się z myślami co do ścięcia o połowę jak nie więcej teraz mam do pasa i zawsze mi się tak marzyło, ale już mnie wkurzają, bo się plączą jak nie wiem, nie chce mi się ich wyczesywać i wszędzie ich pełno, a mały ciągle ma je między palcami, na tetrach, nawet w pieluszce się zdarzyło myślałam, żeby ściąć tak trochę za ramiona, ale co się nastawię to patrzę w lustro (jak już się uczeszę) i mi żalA ja się dzisiaj odchamiłam za tydzień na paznokcie w sobotę i gotowa na chrzciny odpoczęłam, 5 godzin byłam poza domem a mała zaczyna się chichotać i grzyba już wcześniej gryzła, a teraz zapomniałam o nim
G
gość _199
Gość
Ja dzisiaj mam wychodne
reklama
rosenberg
Gdzie sie szlajasz?Ja dzisiaj mam wychodne