Moja leży na macie i na puzzlach. I sie przemieszcza zostawie ja na edukacyjnej a jest na piankoweja używacie ciągle mat edukacyjnych czy już jakiś większych?
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
ja właśnie mam podejrzenie, dostałam antybiotyk.Moja siostra ma, a co się dzieje ?
Siostra ma, czyli to caly czas jest ta choroba? Bo ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec
Michalina_25
też planuję kupićNa ktora z was? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa. Kupilam tez innego smoczka niż bibs.
Moja przyjaciółka ma. I co jakiś czas jakby zatruwało jej organizm chudnie nie ma siły na nic. i jedzie wtedy do szpitala i ja leczą 10 dni antybiotykami.ja właśnie mam podejrzenie, dostałam antybiotyk.
Siostra ma, czyli to caly czas jest ta choroba? Bo ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec
Michalina_25
nie strasz mnie nawetMoja przyjaciółka ma. I co jakiś czas jakby zatruwało jej organizm chudnie nie ma siły na nic. i jedzie wtedy do szpitala i ja leczą 10 dni antybiotykami.
Przepraszam. Na pocieszenie ci powiem, że od 2 lat cisza. Więc nie jest źle! Początek miala gorszynie strasz mnie nawet
rosenberg
Moja koleżanka ma i na początku tylko miała jeden antybiotyk i po zaleczeniu żadnej powtórki, a minęło już z 10 lat.nie strasz mnie nawet
marta18691
U nas mały odpycha się nogami i trochę przepelznie już tak w 4miesiacu zaczal robić
Czy Wasze dzieci tez tak zawziecie probuja raczkowania? Nasza panna bardzo lubila lezenie na brzuchu, a teraz po kazdym obrocie na brzuch nawet sie nie zastanawia nad ogladaniem swiata tylko od razu probuje napierac do przodu - inoczywiscie od razu ryk bo jej przeciez nie wychodzi
*Katarina*
Kupiłam dwa dni temu . Mała sobie gryzie ale prawda strasznie się przy tym ślini.... Czasem mam wrażenie że się denerwuje że nic nie leci albo złości się że nie może trafić do buziNa ktora z was? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa. Kupilam tez innego smoczka niż bibs.
reklama
marta18691
My leżymy na macie mata duża jest mieści sięa używacie ciągle mat edukacyjnych czy już jakiś większych?