reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Czy Wasze dzieci tez tak zawziecie probuja raczkowania? Nasza panna bardzo lubila lezenie na brzuchu, a teraz po kazdym obrocie na brzuch nawet sie nie zastanawia nad ogladaniem swiata tylko od razu probuje napierac do przodu - inoczywiscie od razu ryk bo jej przeciez nie wychodzi 😒🤦‍♀️
Moj już staje na nogach podczas tych brzuszkowych wygibasów. Tak chce raczkować, ale jeszcze nie potrafi, trochę pełza.
Mi neurolog powiedziała że to kwestia miesiąca, góra dwóch jak będzie raczkował, widząc, jak on na tym brzuchu szaleje.

reklama
Mój się denerwuje, bo chcę na brzuch ale ręką mu przeszkadza i jak marudzi to mu pomagam i problem znika, a pełza po całej macie.
Czy Wasze dzieci tez tak zawziecie probuja raczkowania? Nasza panna bardzo lubila lezenie na brzuchu, a teraz po kazdym obrocie na brzuch nawet sie nie zastanawia nad ogladaniem swiata tylko od razu probuje napierac do przodu - inoczywiscie od razu ryk bo jej przeciez nie wychodzi [emoji19][emoji2356]

Update: poprzednia noc chyba była wyjątkiem albo był tak zmęczony. Ostatniej wróciliśmy do schematu pobudek na cycka co 1,5-2h. O 4 przestałam liczyć i rejestrować, wzięłam go do łóżka i jak tylko się wybudzal to cyc w buzię 😂 jest 9, a my będziemy mieli już 5te karmienie dzisiaj 🙈

Ostatnia edycja:
Na ktora z was? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa. Kupilam tez innego smoczka niż bibs.

Załączniki

• Screenshot_20210618_095851_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210618_095851_com.android.gallery3d.jpg
    248,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry