a to widzisz, widocznie masz tak jak @Święta92 , ąż chyba sama sie zapisze na dodatkowe badanie ja w sumie na luxmedzie to moge szaleć, niech sie abonament zwróciWłaśnie nie, na każdej wizycie mówi, że wszystko ok, proszę przyjść i myślę sobie wtf
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
My co prawda byłyśmy 3 razy, ale teraz dopiero mamy się pokazać, jak będzie siadaćDziewczyny jak u Was z usg bioderek? Dzisiaj byłyśmy drugi raz, a kazał nam przyjść jeszcze raz za 4 miesiące. Nie wiem może wpadłam mu w oko, że tyle razy musimy przyjść Wyślę córkę z mężem to da nam spokój
Mikstura
Pewnie! W sumie, pewnie nikt by mnie nie ścigał jakbym nie poszła ale trzeba korzystać, on też mi zlecił usg przez ciemiączko, zawsze lepiej sprawdzić więcej niż mnieja to widzisz, widocznie masz tak jak @Święta92 , ąż chyba sama sie zapisze na dodatkowe badanie ja w sumie na luxmedzie to moge szaleć, niech sie abonament zwróci
rosenberg
Nasz spał gdzieś tak cały drugi miesiąc życia tylko na brzuszku inaczej w ogóle nie chciał zasnąć. Później dopiero też na boczku zaczęłam go układać i jakoś poszło. Tez miałam trochę stracha na początku w związku z SIDS, ale przecież nie mogłam go zmusić, skoro chciał spać tak a nie inaczej.To u mnie jak się obudzi to krzyk, ale też mi zaczęła spać na brzuchu, co mnie przeraża w związku z SiDS. Co prawda potrafi bez problemu podnosić główkę i widziałam jak przez sen zmienia ułożenie główki, ale i tak mam jakiś strach zakodowany.
Ja jako niemowlę też tylko na brzuszku spałam, wtedy nie było monitorów oddechu i innych, żyje
KarolinaAnna.K
Zmusić się nie da. Moja panna uparcie i tak się na brzuch przekręca. Najpierw miała fazę na spanie na boku, a teraz doszły obroty na brzuch.Nasz spał gdzieś tak cały drugi miesiąc życia tylko na brzuszku inaczej w ogóle nie chciał zasnąć. Później dopiero też na boczku zaczęłam go układać i jakoś poszło. Tez miałam trochę stracha na początku w związku z SIDS, ale przecież nie mogłam go zmusić, skoro chciał spać tak a nie inaczej.
Ja jako niemowlę też tylko na brzuszku spałam, wtedy nie było monitorów oddechu i innych, żyje
Ostatnio z tym spaniem to w ogóle średnio, bo częściej się budzi... może to ten słynny regres snu
marta18691
No chyba nasza grupa tak się rozchulalaOstatnio chciałam podejrzeć na styczniowkach co tam u większych dzieci i na co się przygotować, a tam cisza chyba tylko my jesteśmy takie gadatliwe
marta18691
No najstarszy mój ma 4miesiace i 13dniTo mój Alek najstarszy z tutejszych dzieciaczków
marta18691
My 2razy byliśmyDziewczyny jak u Was z usg bioderek? Dzisiaj byłyśmy drugi raz, a kazał nam przyjść jeszcze raz za 4 miesiące. Nie wiem może wpadłam mu w oko, że tyle razy musimy przyjść Wyślę córkę z mężem to da nam spokój
marta18691
Co się stałoCo się dzieje? Trzymaj się
reklama
Czy Wasze dzieci tez tak zawziecie probuja raczkowania? Nasza panna bardzo lubila lezenie na brzuchu, a teraz po kazdym obrocie na brzuch nawet sie nie zastanawia nad ogladaniem swiata tylko od razu probuje napierac do przodu - inoczywiscie od razu ryk bo jej przeciez nie wychodzi