reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jak u Was z usg bioderek? Dzisiaj byłyśmy drugi raz, a kazał nam przyjść jeszcze raz za 4 miesiące. Nie wiem może wpadłam mu w oko, że tyle razy musimy przyjść 🤣 Wyślę córkę z mężem to da nam spokój🤣
My co prawda byłyśmy 3 razy, ale teraz dopiero mamy się pokazać, jak będzie siadać :)

a to widzisz, widocznie masz tak jak @Święta92 , ąż chyba sama sie zapisze na dodatkowe badanie :D ja w sumie na luxmedzie to moge szaleć, niech sie abonament zwróci :D
Pewnie! W sumie, pewnie nikt by mnie nie ścigał jakbym nie poszła ale trzeba korzystać, on też mi zlecił usg przez ciemiączko, zawsze lepiej sprawdzić więcej niż mniej😉

To u mnie jak się obudzi to krzyk, ale też mi zaczęła spać na brzuchu, co mnie przeraża w związku z SiDS. Co prawda potrafi bez problemu podnosić główkę i widziałam jak przez sen zmienia ułożenie główki, ale i tak mam jakiś strach zakodowany.
Nasz spał gdzieś tak cały drugi miesiąc życia tylko na brzuszku 🙈 inaczej w ogóle nie chciał zasnąć. Później dopiero też na boczku zaczęłam go układać i jakoś poszło. Tez miałam trochę stracha na początku w związku z SIDS, ale przecież nie mogłam go zmusić, skoro chciał spać tak a nie inaczej.
Ja jako niemowlę też tylko na brzuszku spałam, wtedy nie było monitorów oddechu i innych, żyje :D

Nasz spał gdzieś tak cały drugi miesiąc życia tylko na brzuszku 🙈 inaczej w ogóle nie chciał zasnąć. Później dopiero też na boczku zaczęłam go układać i jakoś poszło. Tez miałam trochę stracha na początku w związku z SIDS, ale przecież nie mogłam go zmusić, skoro chciał spać tak a nie inaczej.
Ja jako niemowlę też tylko na brzuszku spałam, wtedy nie było monitorów oddechu i innych, żyje :D
Zmusić się nie da. Moja panna uparcie i tak się na brzuch przekręca. Najpierw miała fazę na spanie na boku, a teraz doszły obroty na brzuch.
Ostatnio z tym spaniem to w ogóle średnio, bo częściej się budzi... może to ten słynny regres snu

reklama
Czy Wasze dzieci tez tak zawziecie probuja raczkowania? Nasza panna bardzo lubila lezenie na brzuchu, a teraz po kazdym obrocie na brzuch nawet sie nie zastanawia nad ogladaniem swiata tylko od razu probuje napierac do przodu - inoczywiscie od razu ryk bo jej przeciez nie wychodzi 😒🤦‍♀️

Do góry