Dziewczyny przybijamy z wami piątke U nas pobudki w nocy też co 2 a czasami nawet co 1,5h.A najlepiej to by było jakby w ogóle od cyca nie odłączać Jak nie śpi to tylko na rączki bo oczywiście gondola, mata, bujaczek to tak jakby go parzyły jest taki wrzask Mam nadzieję że to chwilowe bo chyba oszaleje
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
My na razie na pralce ręcznik i z wanienki na pralkę młodego ale pralka jest pod szafkami i ciężko tam się wcisnąć, więc pewnie już niedługo. Teraz sobie wykańczam chatę to już pomyślałam i obok umywalki będę miała takie miejsce na szafce specjalnie na dzieckoTrzeba sobie ułatwiać ja jeszcze na jeden pomysł wpadłam bo mały już wysrusl z wanienki i w wannie go kąpie i jak tu go wykąpać i ręcznik owinąć pierw na podłodze robiłam ale nie wygodnie tak schylać się cały czas to wymyśliłam że leżaczek sobie dam i na to ręcznik i szybszy patent
G
gość _199
Gość
Ja mam wanienkę na stojaku i kąpie małego cały czas w jego pokoiku.My na razie na pralce ręcznik i z wanienki na pralkę młodego ale pralka jest pod szafkami i ciężko tam się wcisnąć, więc pewnie już niedługo. Teraz sobie wykańczam chatę to już pomyślałam i obok umywalki będę miała takie miejsce na szafce specjalnie na dziecko
marta18691
No inaczej nie da sięMy na razie na pralce ręcznik i z wanienki na pralkę młodego ale pralka jest pod szafkami i ciężko tam się wcisnąć, więc pewnie już niedługo. Teraz sobie wykańczam chatę to już pomyślałam i obok umywalki będę miała takie miejsce na szafce specjalnie na dziecko
marta18691
Ja też miałam na stelażu ale już nie mieści sięJa mam wanienkę na stojaku i kąpie małego cały czas w jego pokoiku.
marta18691
Ja to bym dawno oszalała jak bym musiała co 2 godziny wstawaćDziewczyny przybijamy z wami piątke U nas pobudki w nocy też co 2 a czasami nawet co 1,5h.A najlepiej to by było jakby w ogóle od cyca nie odłączać Jak nie śpi to tylko na rączki bo oczywiście gondola, mata, bujaczek to tak jakby go parzyły jest taki wrzask Mam nadzieję że to chwilowe bo chyba oszaleje
G
gość _199
Gość
Mój też się nie mieści, więc ma nogi poza wanienka nie mam jak go inaczej kąpać niestetyJa też miałam na stelażu ale już nie mieści się
Ale piekniemy tylko jedno wspólne takie szybkiebo my zdjęć nie lubimy a resztę miala Hanka i Baska. Hanka trzy przebrania miala. Dala niezły popis na koniec bo spac juz chcialaA tu 2/20 z naszej sesji [emoji3059]Zobacz załącznik 1284153Zobacz załącznik 1284154
Ja na pralce mam przewijak i to jest mój kącik dla dzieckaMy na razie na pralce ręcznik i z wanienki na pralkę młodego ale pralka jest pod szafkami i ciężko tam się wcisnąć, więc pewnie już niedługo. Teraz sobie wykańczam chatę to już pomyślałam i obok umywalki będę miała takie miejsce na szafce specjalnie na dziecko
reklama
marta18691
No to nieźleMój też się nie mieści, więc ma nogi poza wanienka nie mam jak go inaczej kąpać niestety