reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój dzisiaj co 2 godziny się budził, więc gorzej niż za noworodka. Chcieliśmy mu zrobic dzień dziecka i spał z nami, to denerwowal się w tym łóżku, potem w łóżeczku też zły 🤣 teraz odsypia.
Moja dzisiaj chyba co godzine😂 rano bylam na nią obrażona 😂a ona takim szczerym uśmiechem do mnie więc jej wybaczyłam 😀

Nie używałam długo czas gondoli i teraz widzę jaki on duży 🤣 zaraz mi z niej wyrośnie 🙈

Załączniki

• IMG_20210616_181436.jpg
    IMG_20210616_181436.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 82
U nas tak było i już minęło, teraz zaczął z powrotem spac mocniej. Nie podobało mi się, że ciągle bączki go męczą i w ruch poszedł Espumisan, no i faktycznie jakoś mniej się napina wieczorami. Mam wrażenie, że dzięki temu też ma mocniejszy sen, ale może to zbieg okoliczności.

btw spanko 6,5h i spalby dłużej, ale obudziłam się i mi rozsadzalo cycka 😂😂 wiec go wzięłam na śpiocha na szybkie karmienie. Zjadł i znowu do spania aż do teraz. Niestety jako że mi rozsadza też drugiego to znowu musiałam go wziąć na karmienie. Chyba idzie spać dalej 😂
Dlugo to u was trwało?:p juz tak było dobrze spac kolo 5-6h w nocy a teraz znow pobudki co 2.5:/

Miał bardzo delikatny katar i kaszel. W niedzielę nie podobał mi się tor oddychania, oddychał ale jak się zmęczył mocno klatka piersiowa mu chodziła. Zmienilo mu się też zachowanie byl apatyczny, mniej się uśmiechał, nie kopał nóżkami.

Jestem w szpitalu powiatowym. Tutaj mają dziwne zasady pobytu. Jest kilka godzin wyznaczonych gdzie możesz zanieść kubek i zaleją Ci herbatę, jak będą mieć czas. Samemu Ci nie wolno, są sztywne godziny gdzie dostaniesz ciepła wodę na mleko. Na sali swojego termosu, czajnika mieć nie możesz. Ja kp, nie wiem jak mamy sobie radzą. A tak opieka dobra, lekarzy pracuje tu aż 2 o_O Pielęgniarki część miłych część odwrotnie..Pierwszego dnia dopiero za 8 podejściem założyli wkłucie, wczoraj za 1.
To prawie nie miał objawów, a taki poważny finał :o

Dziwne zasady mają. Rozumiem z czajnikiem, ale czemu termosu nie można mieć...

Trzymajcie się :)

To prawie nie miał objawów, a taki poważny finał :o

Dziwne zasady mają. Rozumiem z czajnikiem, ale czemu termosu nie można mieć...

Trzymajcie się :)
Nie wyobrażam sobie takiego podejścia jak ktoś karmi mm to cały czas przecież piję dziecko to co oni mają takie godziny wyznaczone i przyjdziesz po wodę to Ci nie dadzą..ja byłam z Jakubem w szpitalu i mogłam sobie o każdej godzinie wodę zagotować i w nocy też chodziłam czajnik na korytarzu był i lodówka i mikrofalówka 😃

reklama
Do góry