Ooo pogoda wam dopisze ja jeszcze dziś nie byłam na dworze. Pojde kolo 17. Panią fotograf mam piętro wyżej takze mega wygodnieMy w niedziele chrzciny. Msza na 13. 32stopnie ma być... cos czuje ze spłoniemy ;p
reklama
Crp to tylko badanie dodatkowe i mało swoiste bo o zakażeniu bakteryjnym mówi projkalcytonina -nie jest w koszyku świadczeń poz. Najważniejsza jest klinika. Zapalenie ucha najczęściej to jednak wirusy, nie bakteria. W załączniku screen z interny dla dorosłych, no póki co przyjmuje tylko dorosłych.Z tym crp się nie zgodzę. Bo juz najczęściej jest wyższe przed objawami. Do 6 h po objawach rośnie. Jest to w sumie jedno z ważniejszych badań pokazujące o stanie bakteryjnym. Tak czy siak ja bez wysokiego crp nie pozwoliłabym na antybiotyki bo może nie było takiej potrzeby, a napewno chciałabym powtórzenia badań. Przy zapaleniu ucha to już w ogóle powinno być bardzo wysokie bo wywołuje zapalenie bakteria. Tak czy siak życzę zdrówka
Załączniki
U nas tez bez spaceru, nie da się wyjsc na dwor tak gorąco.. mloda wogole nie moze spac bo upal jak nie wiem ;/Ooo pogoda wam dopisze ja jeszcze dziś nie byłam na dworze. Pojde kolo 17. Panią fotograf mam piętro wyżej takze mega wygodnie
Eliza2020
Fanka BB :)
Czemu nie Karowa?Pytanie do dziewczyn z Warszawy i okolic:lekarz kazał zapisać się do przyszpitalnej przychodni prowadzącej cukrzyce i zaburzenia metaboliczne: do wyboru szpital na Madalińskiego, Żelazna,Karowa, Starynkiewicza i Bielański. I teraz zastanawiam się gdzie.. na pewno nie Karowa Never Ever ... Macie jakieś doświadczenia z tymi placówkami??
rosenberg
To chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowie ale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługoMatka dzisiaj pęka z dumy ;D mamy dzis za sobą pierwszy świadomy obrot na brzuch. ( a nawet kilkanaście bo tak sie spodobało ze przekreca się non stop) i pierwsze świadome łapaniem sie za stopy ;D
G
gość _199
Gość
Mojego stopy nie interesuje w ogóle.To chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowie ale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługo
Nie chcij moja co chwile się drze i muszę ją przekręcaćTo chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowie ale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługo
rosenberg
Kurde, jednak te dzieci to różnie się rozwijają. Ja wlasnie sie zdziwiłam z tymi stopami bo nasz młody już łapie obie za paluchy i tak się trzyma jak w jodze przy pozycji happy baby i bawi sie ciągle na zmianę prawa i lewa, ogląda i ciągnie w stronę otwartej buziMojego stopy nie interesuje w ogóle.
G
gość _199
Gość
Niby są jakieś ramy jak dziecko powinno się rozwijać, ale wytyczne swoje a dziecko swoje. Dzisiaj mu dałam do rączki stopę to się patrzył wzrokiem " co ty kobieto mi dajesz".Kurde, jednak te dzieci to różnie się rozwijają. Ja wlasnie sie zdziwiłam z tymi stopami bo nasz młody już łapie obie za paluchy i tak się trzyma jak w jodze przy pozycji happy baby i bawi sie ciągle na zmianę prawa i lewa, ogląda i ciągnie w stronę otwartej buzi
reklama
*Katarina*
Moja też jeszcze nie zwraca uwagi na stopy . Wczoraj dopiero pierwszy raz próbowała się obrócić na boczek, byłam mega dumna . Właśnie każde dziecko rozwija się indywidualnie a matka głupia chciałaby to przyspieszyć.Niby są jakieś ramy jak dziecko powinno się rozwijać, ale wytyczne swoje a dziecko swoje. Dzisiaj mu dałam do rączki stopę to się patrzył wzrokiem " co ty kobieto mi dajesz".